16-05-2012

My Summer Wishlist!

Maakt ze nou een blogpost over items die ze in de zomer wil dragen, terwijl het buiten met bakken uit de hemel komt? Ik hoor het jullie al denken. Ja, dat doe ik inderdaad! Het weer maakt me nou niet bepaald vrolijk, dus moet ik mezelf maar opbeuren. Dat doe ik natuurlijk het liefst door het wereldwijde web af te struinen, op zoek naar leuke items die ik in de zomer dolgraag zou dragen. Bij deze presenteer ik mijn summer wishlist!Wishlist 16 mei 2012 - 2

1. Forever 21 - €7,90
2. H&M - €7,95
3. Forever 21 - €8,90

Ik ben dol op sieraden en ik draag ze vooral in de zomer om mijn outfits op te fleuren en wat kleur toe te voegen. Als het gaat om armbanden zijn bangles mijn favoriet. Ik draag het liefst meerdere armbanden tegelijk en deze moeten dan vooral lekker van elkaar verschillen (qua kleur, maar ook qua grootte en materiaal). In de zomer draag ik liever gouden sieraden, omdat ik dat er mooi vind staan als je een beetje zongebruind bent (met de nadruk op een beetje).

Wishlist 16 mei 2012 - 1

1. H&M - bikinitopje €12,95, bikinitanga €9,95
2. Welikefashion.com - €70,-
3. H&M - €39,95
4. H&M - €19,95

De bikini die je hierboven zit vind ik ontzettend mooi en lijkt me echt prachtig in het echt. Helaas is 'ie op het moment niet in mijn maat beschikbaar, maar ik zal deze zeker kopen wanneer 'ie er weer is! Een mintgroene broek wil ik ook nog steeds erg graag, ik vind de kleur ontzettend mooi. Deze wedges van H&M vind ik ook geweldig, maar ze zijn wel een tikkeltje hoog voor mij, denk ik. Toch zou ik ze dolgraag bestellen, terugsturen kan natuurlijk altijd. De roze short heb ik inmiddels al besteld, ik moet er alleen nog even op wachten tot begin juli, duuuurt lang!
Wishlist 16 mei 2012 - 3

1. Too Faced Natural Eye Palette - €40,-
2. Lipsmackers Party Pack - €9,95
3. MAC Soft & Gentle Mineralized Skinfinish - €25,50
4. Kleancolor Twinkly Love nagellak - €3,50
5. Essie Tart Deco nagellak - €9,99

Natuurlijk kunnen beautyproducten niet ontbreken in mijn wishlist! Het Too Faced palette wil ik nu al langer dan een jaar en ik ga hem echt, écht, ECHT kopen binnenkort. Op de Lipsmackers loop ik ook al een tijdje te azen, ik ben nu eenmaal een lippenbalsem freak. En ja, Soft & Gentle is in mijn ogen één van de mooiste highlighters die er bestaan, die zal ik ook binnenkort aanschaffen. De nagellak van Kleancolor is transparant, maar bevat geweldige multicolor hartjes. Alleen al het flesje is leuk om naar te kijken! Tart Deco van Essie vind ik een schitterende kleur en ook nog eens ideaal voor de zomer.

En dat was 'm dan, mijn huidige wishlist waarbij ik lekker geen rekening heb gehouden met het nare, vieze weer op het moment. Kom maar op met die zomer, I'm totally ready!

Zit jij met je hoofd nog bij het weer van nu, of fantaseer je ook al over hoe we er allemaal bijlopen wanneer het écht lekker weer is?

Adverteerdirect