25-06-2012

3x China Glaze Summer NeonsHet heeft even geduurd, maar ik kan jullie eindelijk mijn geliefde Summer Neons van China Glaze laten zien! Twee weken geleden plaatste ik een bestelling bij Enchantra, waarin onder andere deze drie neonkleurige nagellakjes zaten. Mijn nagels had ik toen net gekortwiekt, en ik wilde ze net even íets langer laten groeien om deze China Glaze lakjes aan jullie te laten zien. Nu mijn nagels wat zijn gegroeid kan 't!

Ik kocht drie nagellakken uit de Summer Neons collectie van China Glaze. Ik ging voor  1092 Surfin' For Boys, 1083 Love's A Beach en 1094 Pink Plumeria.


Zonder flits
Met flits

Surfin' For Boys


Surfin' For Boys is een neon koraalkleurige nagellak. Deze kleur was moeilijk op camera vast te leggen, doordat 'ie in het felle licht knaloranje is, maar in het 'gewone' licht meer koraalkleurig. Surfin' For Boys is met twee laagjes volledig dekkend en droogt matte op. Op de foto met flits zie je hele fijne shimmers, maar die zie je in het daglicht bijna niet terug.


Zonder flits
Met flits

Love's A Beach


Love's A Beach is mijn favoriet van deze drie neonlakken. Het is een fluorroze nagellak, die net als Surfin' For Boys moeilijk op camera was vast te leggen vanwege haar felheid. Het is echt knaller dan knalroze, de meest felle nagellak die ik in mijn bezit heb. Ook voor Love's A Beach geldt dat deze dekt met twee laagjes. Love's A Beach heeft een semi-matte finish, maar bevat ook mooie shimmers die je vooral in fel licht goed ziet.


Zonder flits
Met flits

Pink Plumeria


Pink Plumeria is een biggetjesroze kleur, die net wat minder fel is dan de twee lakjes die ik hierboven heb besproken. Toch is ook deze neonkleurig, hij knalt van je nagels. Pink Plumeria bevat een wat meer aanwezige shimmer die je toch ook wel in het daglicht subtiel terugziet. De finish is, net als bij Love's A Beach, semi-matte. Ook Pink Plumeria is met twee laagjes volledig dekkend.

Conclusie

De drie neonlakjes van China Glaze lakken prettig, je kunt merken dat de nagellak van goede kwaliteit is. Ze drogen snel op, binnen twee minuten zijn je nagels zo goed als droog. Ook lakken ze niet streperig, de structuur van de nagellak is precies goed; niet te vloeibaar maar ook niet te dik/stroperig. Ik heb de Summer Neons alle drie al met veel plezier gedragen, ze blijven makkelijk vijf dagen (ongechipt) op mijn nagels zitten. Ook heb ik vooral over Love's A Beach veel complimenten gehad, volgens de leerlingen uit mijn stageklas is het de felste nagellak die er bestaat, haha!

Ik heb mijn China Glaze Summer Neons bij Enchantra gekocht, waar ze €4,95 per stuk kosten. Ik raad ze zeker aan als je van felle, zomerse kleurtjes op je nagels houdt!

Adverteerdirect