17-05-2012

Opgemaakte producten #5


Het is weer zover: ik heb weer een aantal producten helemaal opgemaakt! M'n moeder klaagt altijd over 'mijn winkeltje' in m'n kamer, waarmee ze al m'n verzorgingsproducten en make-up bedoelt. Ik heb dan altijd een prima verdedigingsreactie door te zeggen dat ik ook altijd een heleboel op maak en dat er op die manier altijd wel ruimte is voor nieuwe producten. Daar heeft ze dan nooit zoveel op terug te zeggen (wat is 't toch fijn om gelijk te hebben). Ik laat jullie de producten zien die ik heb opgemaakt en vertel kort wat ik van ze vind (of eigenlijk, vond).
Links zie je een zachte reinigingsmelk van Biocura (te koop bij Aldi), met daarin aloë vera en vitamine E. In deze melk zitten geen agressieve ingrediënten, wat zorgt voor een milde reiniging. Ik vind het een prima product, zeker gezien de prijs. Voor een fles van 300 ML (!!!) betaal je ongeveer 2 euro. Nu deze op is gebruik ik een andere reinigingsmelk die ik nog had staan, maar ik ga deze zeker opnieuw aanschaffen.

In het midden zie je de nagellakremover van Kruidvat. Deze remover bevat aceton en is daardoor nogal uitdrogend, maar haalt wel snel de nagellak van je nagels. Met glitterlakjes heeft 'ie wel wat moeite (zoals bijna alle removers), maar voor gewone, creamy nagellak is het een goede remover. Voor 125 ML betaal je €1,29, wat ik een goede prijs vind voor dit product.

Rechts zie je droogshampoo van Schwarzkopf, waar ik eerder al een review over schreef. De droogshampoo doet z'n werk goed, maar gaat zó snel op! Na hem vijf keer te hebben gebruikt begon 'ie het al minder goed te doen. Op de achterkant staat dat de droogshampoo goed is voor 12 behandelingen, maar dat heeft 'ie bij mij niet waargemaakt. Het product werkt dus goed, maar gaat érg snel op en dan vind ik die €2,89 die je ervoor moet neerleggen niet meer zo budget.Dan nu drie producten van The Body Shop die ik heb opgemaakt. Links zie je het Vitamin E Moisture Serum, waar ik ook al over heb geschreven. Dit product vond ik in eerste instantie geen musthave, maar nu hij op is, mis ik hem wel. Een gezichtsserum is zó fijn om te gebruiken wanneer je je huid hebt gereinigd voordat je gaat slapen! Ik ga nog even op zoek naar voordeligere serums (voor deze betaal je namelijk €16,00, wat ik nogal duur vind voor een flesje van 30 ML), maar misschien koop ik deze wel gewoon opnieuw.

In het midden zie je een mini douchegel van The Body Shop, in de geur Sweet Lemon. Ik ben helemaal niet zo dol op citrusgeuren, maar deze is me toch wel erg goed bevallen. Vooral voor na het sporten, de geur is lekker fris en dat is precies wat ik fijn vind wanneer ik flink heb gezweet. Sweet Lemon ruikt iets zoeter dan de gemiddelde citrusgeur, dat maakt 'm juist zo lekker! Hij doet verder niets voor m'n huid behalve schoonmaken en lekker ruiken, dus het gebruiken van een bodylotion is wel noodzakelijk na het douchen met deze douchegel. Wanneer het eindelijk weer eens écht warm is, ga ik deze opnieuw kopen. Voor een mini van 60 ML betaal je €3,00.

Néééé *schreeuwt in slowmotion*, ik heb voor 't eerst een bodybutter van The Body Shop helemaal opgemaakt! Ik vind het altijd vreselijk als fijne producten op gaan, want dat betekent dat ik weer geld kwijt zal zijn om het product opnieuw te kopen! Deze aardbeienboter voor je lichaam ruikt - like dúh - naar aardbeien en vind ik vooral fijn voor hele droge plekken op mijn lichaam. Ik vind dit één van de meest voedende body butters, het is een vrij stevige boter die er ook nogal lang over doet om in te trekken. En die geur is natuurlijk geweldig! Voor deze 48 gram body butter betaal je €5,00.Natuurlijk heb ik de afgelopen periode weer lekker veel zwarte eyeliner gedragen, as always. Jullie weten onderhand wel dat deze vloeibare eyeliner van Catrice mijn favoriet is en dat ik hem steeds weer koop wanneer 'ie op is. Zo ook deze keer, ik heb zelfs al een nieuwe in gebruik en al eentje als back-up liggen. Geweldige, intens zwarte, waterproof eyeliner die de hele dag muurvast blijft zitten. En dat voor maar €3,79!

In de allereerste Glossybox zat een Anastasia Clear Brow Gel, die ik met veel plezier heb opgemaakt. De transparante 'gel' zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven zitten. Het is de fijnste wenkbrauwgel die ik tot nu toe heb gebruikt, hij is echt ontzettend sterk en houdt álle haartjes op z'n plek. Helaas kost een fullsize Anastasia Brow Gel maar liefst 21 euro...

Over deze Stay All Day Concealer heb ik gemengde gevoelens. Aan de ene kant vind ik 't een prima budgetconcealer, maar aan de andere kant werkt 'ie toch niet zoals ik wil. Hij is een tikje droog voor mijn droge huid en geeft me niet altijd de dekking die ik nodig heb, maar voor op dagen dat ik alleen mijn donkere kringen wat wil verdoezelen is 'ie op zich goed genoeg. Of ik deze opnieuw ga kopen weet ik nog niet. Voor de prijs hoef ik 't niet te laten, deze concealer kost maar €2,49.

Zo, ik ga de komende tijd weer vrolijk verder met het opmaken van producten, zodat ik weer ruimte kan maken voor nieuwe! Wat heb jij onlangs opgemaakt?

Adverteerdirect