11-11-2011

Catrice Photo Finish Foundation

Na alle positieve reviews te hebben gelezen over de Photo Finish foundation van Catrice, kon ik het niet laten om deze ook te kopen, ook al gebruik ik bijna nooit foundation. Ik was gewoon ontzettend nieuwsgierig naar het product, en benieuwd of het echt zo’n fijne foundation is als beautyblogs beweren. Ik heb het goedje een paar keer gebruikt en kan nu mijn eigen mening geven!De verpakking is van mat glas en vrij zwaar, wat ervoor zorgt dat het zeker niet aanvoelt als een goedkope foundation. Leuk, goede zet van Catrice! De foundation zit in een flesje met pompsysteem, waarmee je gemakkelijk kunt doseren.


De kleur die ik heb is de lichtste, het is 010 Sand Beige. In de winter is mijn huid erg bleek en zijn veel foundations die ik in mijn bezit heb te donker. Deze kleur matcht goed met mijn huidskleur.

Photo Finish belooft de huid te egaliseren en 18 uur te blijven zitten. Er zitten lichtreflecterende deeltjes in die moeten zorgen voor een ‘healthy glow’. Ook is hij olievrij en dermatologisch getest. De foundation is goed vloeibaar en is daarmee makkelijk te verdelen. De subtiele geur van de foundation bevalt me goed, het ruikt licht bloemig – maar zeker niet overheersend of te sterk.

Ik heb de foto’s voor dit artikel expres gemaakt toen mijn huid een ‘slechte dag’ had; ik had een paar enkele pukkeltjes en rode plekjes (vooral rond mijn neus). Zo kan ik jullie goed laten zien hoe dekkend de Photo Finish foundation is. Let op: Ik heb dus ook géén concealer gebruikt om oneffenheden weg te werken, alleen de foundation!

Voor:


Na:

Resultaat:
De foundation maakt mijn gezicht mooi egaal en zorgt inderdaad subtiel voor een glow. Zoals je op de na-foto kunt zien zijn mijn oneffenheden niet compleet gedekt, maar vallen ze wel een stuk minder op. Het effect vind ik natuurlijk, ook al zie ik zelf wel dat ik foundation draag wanneer ik in de spiegel kijk.

Conclusie:
Ik ben zeer tevreden met de Photo Finish foundation van Catrice! Zoals ik al zei heb ik de foto’s op een ‘slechte huiddag’ gemaakt, en eigenlijk heb ik normaal gesproken niet echt veel dekking nodig. Wanneer ik ’s ochtends niet in tijdnood ben, merk ik toch dat ik af en toe deze foundation pak, puur omdat ik het mooi vind dat hij mijn huid egaliseert. De foundation blijft bij mij de hele dag goed zitten, wanneer ik deze heb afgepoederd in de ochtend. Ik zou zeggen: ben je nog op zoek naar een goede foundation die je huid egaliseert en er toch natuurlijk uitziet? Probeer deze dan eens! Wanneer je last hebt van veel oneffenheden is dit misschien niet de foundation die je zoekt, daarvoor kan je beter iets gebruiken wat meer dekking geeft.

De Photo Finish foundation van Catrice kost €5,99, voor 30ml. Lekker budget!

Welke foundation gebruiken jullie op dit moment?

Adverteerdirect