06-07-2012

Mijn Sans-Online bestelling


Kennen jullie de webshop Sans-Online al? Op deze site wordt leuke kleding van merken als Vero Moda, Only, Pieces en Esprit verkocht voor een fijn prijsje. Ik bestelde laatst twee tops die ik graag aan jullie wil laten zien!Ik wilde graag wat nieuwe topjes voor in de zomer, want veel van mijn kledingstukken zijn strak. Wanneer het heel warm is wil ik juist graag iets luchtigs aan dat van een lichte stof gemaakt is. De twee tops die ik bestelde voldoen beide aan deze eis en kan ik dan ook prima dragen als 't zonnetje zich weer laat zien! 
 
Deze schattige top is van Only (€26,95). Het is een blauwe, mouwloze blouse met ruches bij de hals en witte ankertjes als patroon. De taille wordt geaccentueerd door een elastische band, wat ervoor zorgt dat je figuur mooi uit zal komen.

Zoals jullie wel weten draag ik het liefst hele simpele kleding, maar ik vind het af en toe ook leuk om me wat meisjesachtiger te kleden. Dit blouseje is op en top girly door de schattige knoopjes, het leuke patroon en natuurlijk de ruches. Ik denk dat deze top ook heel leuk zal staan boven een zwart rokje.
Hierboven zie je een top van Vero Moda, één van mijn favoriete kledingmerken. De koraalkleurige top is mouwloos en heeft een ronde hals. In het midden van de borst zitten schattige, kleine knoopjes en daarnaast wat subtiele ruches. Voor deze top betaal je €8,95.

Ook deze top is lekker luchtig en van een lichte stof. Dit is weer zo'n typisch Lotte kledingstuk, simpel en schattig. En die koraalkleur vind ik hartstikke mooi, hoe zomers wil je het hebben?!

Beide kledingstukken komen van Sans-Online, een webshop waarmee ik prettige ervaringen heb. Je bestelling is binnen twee werkdagen in huis en als je boven de tien euro zit hoef je geen verzendkosten te betalen.

Wat zijn jouw ervaringen met Sans-Online?

Adverteerdirect