10-11-2011

Essence Vampire's Love Producten


Wat was ik nieuwsgierig naar de Vampire’s Love collectie van Essence! Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat alle producten uit de collectie in de schappen bij mijn plaatselijke Kruidvat lagen. Ik heb me kunnen beheersen en rekende uiteindelijk drie producten af. Netjes, toch?

Shimmer Powder

De Shimmer Powder uit de Vampire’s Love collectie heet Lil’ Vampire. Het is een huidskleurige poeder, met een heleboel kleine gouden shimmers. De verpakking is simpel: een doorzichtig dekseltje met daarop het logo van deze limited edition collectie en het logo van Essence.


Lil’ Vampire geeft voldoende pigment af, zeker voor een highlighter! Je kunt deze gebruiken op je jukbeenderen, maar ook op het wenkbrauwbot, aangezien de shimmers vrij klein zijn.


Eén veegje met je kwast met Lil’ Vampire over je jukbeenderen, en je hebt meteen een mooie glow. Ik ben fan! €2,99

Blush Gelee

De Blush Gelee uit de Vampire’s Love collectie heet Bloody Mary. Hier was ik toch wel het meest nieuwsgierig naar! Deze jelly blush zit in een plastic pompflesje, waarmee je het product goed kunt doseren. Bloody Mary ziet er in eerste instantie donkerrood uit, maar wanneer je dit flesje in het licht houdt, zul je zien dat de jelly felrood is (ik zeg wel ‘bloedrood’, past misschien beter bij het thema).


Deze blush gelee is een soort blushstain en blijft de hele dag netjes op zijn plaats. Het aanbrengen was voor mij even wennen, omdat ik nooit eerder zo’n product heb gehad. Ik pomp een klein beetje jelly op mijn hand – ongeveer de grootte van een speldenkop – en verdeel dit over mijn wangen. Zorg ervoor dat je het snel blendt, aangezien het een stain is zal het snel in de huid trekken. Je kan eventueel ook een kwast gebruiken, als dit je handiger lijkt.


Bloody Mary is een blush met koele ondertoon. Je kan de blush opbouwen, door elke keer een heel klein beetje aan te brengen totdat je tevreden bent. Gepigmenteerd is deze jelly zeker! €2,49

Nail Polish

De nagellak van de Vampire’s Love collectie die mij het meest aanspreekt is Gold Old Buffy, een donkere nagellak met héél veel gouden shimmer. Werkelijk prachtig! Ik heb deze snel voor jullie geswatched op mijn ringvingernagel, maar er komt ook nog een NOTD van over een paar dagen. Grappig detail: de nagellak zit in een Catrice nagellakpotje! Exact dezelfde grootte en hetzelfde kwastje.


Gold Old Buffy is een mooie vampy kleur die goed bij de collectie past. Na twee laagjes was ‘ie volledig dekkend. €1,79

Wat heb jij gekocht van de Vampire’s Love collectie? Of wat ben je nog van plan om te kopen?

Adverteerdirect