09-07-2012

Nice LE's all over the place!

Limited edition wishlist

Leuke collecties schieten als paddenstoelen uit de grond, lijkt het wel! Zo komt MAC met Heavenly Creatures, Catrice met Cucuba en Essence met Colour Arts. Het liefst zou ik van deze drie limited editions alles wel willen hebben, maar de portemonnee zegt iets anders. Vandaar dat ik een wishlist heb gemaakt van deze drie LE's. Wanna know what I wanna have?Essence colour arts


Essence komt na de zomer echt met een fantastische collectie, genaamd Colour Arts. In deze LE zitten vijftien pigments, oftewel losse oogschaduws. Deze losse poeders kun je gebruiken op je ogen, op je lippen en zelfs als nagellak. Daar heb je wel een basis voor nodig zodat de poeders mooi blijven zitten, en laat Essence nou net drie van die basissen in deze collectie hebben zitten!
Hierboven zie je mijn wishlist van de Colour Arts collectie. De basissen sla ik over, maar ik zou wel dolgraag wat van de prachtige pigments willen hebben. Vooral de felle kleuren spreken me aan, daar kun je vast ontzettend gave looks mee maken!

De pigments zullen €2,49 per stuk gaan kosten en de collectie is verkrijgbaar vanaf september 2012.

MAC Heavenly Creatures
Foto's van temptalia.com

MAC staat bekend om haar geweldige LE's, maar met deze hebben zij zichzelf weer overtroffen. Heavenly Creatures is een collectie met baked producten, die allemaal een prachtig patroon bevatten. Ik zou het liefst alle blushes en alle mineralize skinfinishes willen hebben, maar helaas kan ik me dat niet veroorloven. De mineralize blush die er voor mij uitspringt is de knalroze Supernova, whát a beauty! Deze blush is ook voor donkere dames geschikt, wat dus betekent dat 'ie behoorlijk opvallend en fel is. De mineralize skinfinish die ik het liefst zou willen hebben is Light Year. Wauw, ziet deze er niet prachtig uit?

De Mineralize Blushes kosten €23,50 per stuk en de Mineralize Skinfinishes €27,50. Heavenly Creatures is al te koop, dus wees er snel bij als je er nog iets van wil bemachtigen!
Catrice Cucuba

Niet alleen Essence, maar ook Catrice komt met een fantastische collectie na de zomer. Het is de Cucuba collectie, geïnspireerd op Cuba. Ook in Cucuba zitten mooie pigments, maar dit zijn er een stuk minder dan in de Colour Arts collectie van Essence. Van de Cucuba collectie wil ik heel graag de koraalkleurige lipstick met gouden glittertjes, met de naam Salsa Cubana. Love it! De twee liquid shimmer eyeliners wil ik ook graag bemachtigen. De mintgroene lijkt me heel bijzonder en fris, en een shimmery bruine eyeliner zou ik eigenlijk allang in huis moeten hebben.

De lipsticks zullen €3,99 gaan kosten en de liquid liners ook. De Cucuba collectie is half augustus t/m september verkrijgbaar.

Zou jij ook iets uit één van deze collecties willen? Zo ja, wat?

Adverteerdirect