10-07-2012

I'm moving!


Verhuizen?! Jaaa, Lotte Loves Beauty gaat verhuizen! Ik heb eindelijk mijn eigen domein gekocht. Geen punt blogspot punt com meer voor mij, voortaan is het gewoon punt NL!

Ik heb lang gewacht, maar eindelijk is het dan zover. Nu heb ik écht mijn eigen plekje op het internet waar ik zelf de baas over ben. Ook ben ik van Blogger naar Wordpress overgestapt, wat best nog even voor een aantal paniekmomentjes heeft gezorgd. Ik ben nog steeds niet helemaal thuis in Wordpress, het systeem is totáál anders dan Blogger, maar dat komt vanzelf wel (hoop ik, anders ben ik de pineut).

Voor jullie verandert er in principe niet zoveel, behalve dan dat jullie mijn nieuwe artikelen voortaan zullen lezen op Lottelovesbeauty.nl, en niet meer hier. Mijn volgers van Bloglovin' worden automatisch overgezet naar mijn nieuwe site, dus jullie zullen mijn nieuwe artikelen gewoon nog op Bloglovin' zien staan als je me op die manier volgt. Dit kan echter wel een aantal dagen duren, maar met een beetje geduld komen we er wel. De lay-out van de nieuwe Lotte Loves Beauty zal natuurlijk nog veranderen, maar ook dat zal even op zich moeten laten wachten. Ik moet eerst even mijn weg zien te vinden in Wordpress!

Overmorgen zal, als alles naar verwachting verloopt. het eerste artikel online verschijnen op mijn nieuwe site, Lottelovesbeauty.nl, en dus niet meer hier! Als je een kijkje wilt nemen op mijn nieuwe site kan dat natuurlijk gewoon, maar als het er gek uit ziet weet je dus dat het komt doordat ik nog aan het prutsen ben met de indeling. Ik hoop dat ik al mijn trouwe volgers terug zal zien op Lotte Loves Beauty PUNT NL! Laat vooral ook een reactie achter zodra je een nieuw artikel online ziet staan, dat zou ik leuk vinden! :)

Goodbye 'punt blogspot punt com', hello 'punt NL'!

Adverteerdirect