03-02-2012

Mijn favorieten van januari


Ik ben niet zo van de maandelijkse favorieten zoals veel bloggers dat netjes aan het einde van de maand doen. Ik voel me dan gedwongen om producten uit te kiezen die ik fijn vind, terwijl ik vaak veel producten uit mijn stash tegelijkertijd gebruik en het moeilijk vind om te bepalen wat nou prettiger werkt of mooier is dan een ander product. Deze maand had ik voor de verandering wel een aantal spulletjes die ik echt veel heb gebruikt en waarvoor ik andere spullen heb laten liggen, dus die laat ik aan jullie zien in deze blogpost.

Deze Vanilla Bean Noel Bodylotion van het Amerikaanse merk Bath & Bodyworks heb ik ontzettend veel gebruikt afgelopen maand. Het is een verzorgende bodylotion die heerlijk naar vanille ruikt. Wanneer ik deze op mijn huid aanbreng blijft mijn lichaam de hele dag en nacht nog naar vanille ruiken. De bodylotion voedt de huid en maakt hem lekker zacht.
In de Glossybox van januari zat de Carotin Feuchtigkeitscreme van Dr. R.A. Eckstein, een merk waar ik nog nooit van gehoord had. In eerste instantie dacht ik dat de crème veel te vet was voor mijn huid, maar ik heb ontdekt dat dit vette smeersel met onder andere caroteen en tarwekiemextract heel fijn werkt als nachtcrème. Mijn gezicht heeft dan de hele nacht om de crème in de huid te laten trekken en wanneer ik 's ochtends wakker word voelt mijn gezicht babyzacht en gevoed. 
Over deze blush van Too Faced heb ik al eens een review geschreven. Het is mijn enige blush van Too Faced, in de kleur Papa Don't Peach. Deze blush heb ik veel gebruikt afgelopen maand, omdat ik voor de neutrale look ben gegaan deze periode. Weinig oog- en gezichtsmake-up, maar wel een heel subtiel blosje op de wangen. Deze kleur is perzikachtig met een bruine ondertoon en ziet er heel natuurlijk uit. 
Goed, ik ging dus voor de neutrale look. Wat betreft oogschaduw ben ik niet losgegaan en heb ik de meeste dagen van januari geheel zonder oogschaduw doorgebracht. Wel heb ik mijn binnenste ooghoek af en toe wat opgelicht met deze oogschaduw van Everyday Minerals, in de kleur Queen Anne's Lace, een bijna matte off-white highlighter. Om mijn wimpers iets voller te laten lijken heb ik op sommige dagen een heel dun lijntje gemaakt met de matte donkerbruine oogschaduw uit het Catrice duo Help! I am Stranded. Geen dikke eyeliner voor mij in januari. 

Ook met de lipproducten heb ik het vrij rustig gehouden. Ik heb vooral één van mijn Pout Polishes van Sleek veel gebruikt, in de kleur Powder Pink. Deze verzorgt de lippen en geeft een subtiel roze kleurtje. Als ik toch voor iets meer opvallends wilde gaan, koos ik voor mijn MAC lipstick, Chatterbox. Deze bracht ik dan deppend aan, zodat het niet te fel zou worden.Twee van mijn nagellakken heb ik in januari heel veel gedragen, namelijk Bare Necessities van Rimmel en Riviera Red van Max. Bare Necessities is een fijne nude taupekleur en Riviera Red is een bloedrode nagellak. Het parfum dat ik op dit moment heel graag draag is For Her! van Replay. Dit is een vrouwelijke, frisse maar toch ook zoete geur die als basis een paar warme geurnoten zoals tonkabonen bevat. Erg lekker en heel geschikt voor overdag. 


Dat waren mijn favorieten van januari! Niet heel veel producten, maar ik heb dan ook vrij weinig make-up gedragen de afgelopen periode. Ik had er gewoon niet zoveel zin in. Nu merk ik dat ik toch weer naar mijn vloeibare eyeliner en mooie oogschaduwpalettes grijp en dat de motivatie om mooie looks te maken weer terugkomt. 


Wat zijn jouw favorieten van afgelopen maand? En heb jij ook soms van die periodes dat je het liefst zo weinig mogelijk make-up draagt en je vrij neutraal opmaakt?

Adverteerdirect