30-04-2012

Favorieten van april



De maand die doet wat 'ie wil, april, is na vandaag alweer voorbij. Ik heb afgelopen maand weer een aantal nieuwe producten ontdekt, maar ook oude favorieten opnieuw gevonden en weer met veel plezier gebruikt. Let's go!





Een nieuwe favoriet is deze bestseller douchegel van Lush, It's Raining Men. Ik kocht deze bij de opening van de Lush winkel in Utrecht en alhoewel ik heb nog maar twee keer heb gebruikt, kan ik nu al zeggen dat ik er heel blij mee ben. Die geurrrr! Een review volgt nog.

Over de deodorant van Balea heb ik al een stukje geschreven laatst. Deze ruikt lekker neutraal en geeft me een fris en schoon gevoel. Geen wondermiddel, maar wel erg fijn voor onderweg om even op te frissen. En hij is natuurlijk lekker budgetproof, deze deodorant kost rond de 1 euro.



Zoals jullie weten is mijn huid de laatste tijd een beetje van slag. Ik ben eigenlijk helemaal geen (vloeibare) foundation liefhebber omdat het zo onnatuurlijk voelt op de huid, maar deze Infinite Matt foundation van Catrice ziet er echt natuurlijk uit en geeft me maar een klein beetje extra dekking, waardoor ik me net wat zekerder voel.

Op jullie aanraden kocht ik het All Round Concealer palette van Catrice en die behoort zeker tot m'n favorieten op het moment. Doordat 'ie zo goed dekt is deze perfect voor m'n oneffenheden. Hij trekt soms iets in de lijntjes onder de ogen, maar wanneer je dit echt goed afpoedert is het wel te doen.


Mijn twee Intensif'Eye Wet & Dry Shadows van Catrice heb ik afgelopen maand ook met veel plezier gebruikt. De bruine, Charly's Chocolate Factory, is echt prachtig voor in de buitenste ooghoek en de arcadeboog. De witgouden, Vanilla Sky Ride, gebruik ik graag op het hele bewegende ooglid of in de binnenste ooghoek, maar ook als highlighter op de jukbeenderen is deze oogschaduw prachtig. Aanraders!

Over dit oogschaduwpaletje van Rimmel, English Rose, was ik in eerste instantie niet laaiend enthousiast, maar ik heb de roze kleur echt heel veel gebruikt de laatste twee weken. Deze is namelijk niet zomaar roze, maar heeft een prachtige gouden gloed in zich, die goed tot zijn recht komt in zonlicht of ander fel licht. Ook is deze kleur geweldig als highlighter op de jukbeenderen.



Mijn ongenoegen over het feit dat de Absolute Moisture lipsticks van Catrice uit het assortiment zijn, heb ik al vaker met jullie gedeeld. Spicy Coral is echt mijn all time favourite lipstick. Ik wil hem eigenlijk niet meer gebruiken omdat ik bang ben dat 'ie opgaat, maar dat zou zonde zijn van de prachtige kleur. Deze draag ik op 't moment dus bijna elke dag!

Mijn enige blush van The Body Shop, Coral, is ook een grote favoriet en vooral de afgelopen tijd heb ik deze weer veel gedragen. Het lieve roze kleurtje zorgt voor een blosje op de wangen, de perzikkleur zorgt voor een mooie highlight. Perfect!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

Adverteerdirect