17-02-2012

ELF highlighter in Gotta Glow

Highlighters kunnen echt een verschil maken in je gezicht. Ze laten je er gezonder en stralender uitzien doordat ze een mooie glans over je huid leggen. Ik heb er al een aantal in mijn bezit, maar toen ik deze highlighter van ELF zag op hun site, wilde ik 'm graag hebben. ELF noemt Gotta Glow, zoals deze highlighter genoemd is, een blush. Nou, hoe je het ook wendt of keert, dit is zeker geen blush maar een echte highlighter!
Gotta Glow komt in een kartonnen verpakking die er verder niet chic uitziet, eerder een beetje goedkoop. Ik heb hier geen problemen mee, voor mij hoeft er sowieso geen kartonnen verpakking om producten van ELF heen te zitten.Op de achterkant van de kartonnen verpakking staat een korte productomschrijving, een gebruiksaanwijzing en de ingrediënten van het product. In deze highlighter zit 4,75 product en hij is volgens ELF 12 maanden houdbaar.De highlighter zelf zit in een mooi, matzwart, simpel doosje van stevig plastic. Ik vind het handig dat een klein stukje aan de voorkant doorzichtig is, zodat je wanneer je meerdere blushes van ELF hebt snel kunt zien met welke kleur je te maken hebt.Op de achterkant staat niks, op een klein, rond stickertje na. Hierop staat de naam van de highlighter; Gotta Glow.


Het doosje gaat met een kliksysteem open waardoor de bovenkant omhoog gaat. In de bovenkant zit een spiegeltje verwerkt, wat ik zelf erg handig vind voor onderweg. Ik vind de highlighter mooi verpakt, het voelt ook stevig aan en de bovenkant klapt niet snel dicht.

Zonder flits
Met flits
Gotta Glow is een off-white highlighter, wat betekent dat 'ie crèmekleurig is. Als je kijkt naar de foto zonder flits, zul je misschien denken dat het een matte highlighter is, maar dat is zeker niet het geval. Op de flitsfoto zie je goed dat Gotta Glow prachtige gouden en perzikkleurige glitters heeft die heel fijn zijn. Geen grote, chunky glitters, maar heel veel subtiele microshimmers.Mijn excuses voor de wazige swatchfoto op mijn arm. Gelukkig kun je wel zien hoe mooi het product is, aangebracht op de huid. Van de crèmekleur zie je bijna niks terug, je ziet echt vooral die schitterende glittertjes. Gotta Glow is vrij poederig, dus als je er te hard met je kwast in dept vliegt het poeder je bijna om de oren. Oppassen geblazen! Ik ga heel voorzichtig met mijn kwast in het poeder en dan heb ik al genoeg voor mijn beide jukbeenderen.

 

Ik gebruik Gotta Glow op mijn jukbeenderen door het poeder aan te brengen met een kleine angled blush brush. Zoals je ziet geeft het product een prachtige glans aan mijn gezicht en ziet het er niet overdone uit. Vooral in het zonlicht is Gotta Glow mooi!

Aan het einde van de dag zijn de mooie glittertjes wel wat verminderd, wat betekent dat Gotta Glow niet de hele dag mooi op je gezicht blijft zitten. Ik vind dit zelf niet erg, het is niet zo dat het lelijk wordt maar meer dat er gewoon minder van te zien is.

Ik ben erg tevreden over deze highlighter en ik ga deze, wanneer het zonnetje weer meer gaat schijnen, zeker vaak gebruiken. Ik blijf highlighters met gouden glittertjes het mooist vinden! Ik heb €4,00 betaald voor Gotta Glow, die in de Studio lijn te vinden is op de webshop van ELF.


Draag jij weleens highlighter? Zo ja, heb je liever een koele of een warme highlighter?

Adverteerdirect