03-05-2012

Winactie om het éénjarig bestaan van Lotte Loves Beauty te vieren!


Yeah, Lotte Loves Beauty bestaat 1 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Aangezien ik jullie zo dankbaar ben voor alle leuke reacties die ik het afgelopen jaar heb gekregen, heb ik een winactie voor jullie samengesteld. Benieuwd wat je precies kunt winnen?

Ik heb acht producten voor jullie gekocht die ik zelf ook graag gebruik. Je zou deze producten dan ook wel mijn favorieten kunnen noemen!

Wat kun je winnen?De Rimmel nagellak vind ik ontzettend fijn en gebruik ik graag. Mijn favoriete kleur is Bare Necessities, een prachtige nude lak die met twee laagjes compleet dekkend is. Daarnaast zie je nog een nagellak van Rimmel, in de kleur Coralicious. Ik ben zelf dol op dit soort koraalkleurtjes en daarom kon zo'n lakje niet ontbreken in deze winactie!Op de foto hierboven zie je twee van mijn favoriete lipsticks. De linker is van de Ultimate Colour lijn van Catrice, in de kleur Frozen Rose. Rechts zie je een lippenstift van Rimmel die ik bijna dagelijks gebruik, in de kleur Shake-Up Pink. Echt twee geweldige lipsticks!Natuurlijk kan een eyeliner niet ontbreken, aangezien dit in mijn dagelijkse look niet te missen is. Deze zwarte gelliner (Black Jack with Jack Black) van Catrice is mijn favoriet en wilde ik graag in mijn winactie doen voor jullie. Rechts zie je één van mijn nieuwe liefdes: Catrice Intensif'Eye Wet & Dry Shadow in Vanilla Sky Ride. Deze oogschaduw is echt amazing en ook te gebruiken als highlighter op de jukbeenderen.Echt goed ben ik niet in nail-art, maar als ik me er toch aan wil wagen zijn deze dotting tools onmisbaar. Hiermee kun je heel eenvoudig toch iets leuks creëren op je nagels! Naast de dotting tools zie je één van mijn favoriete blushes, een Colorwheel van NYC in Pink Cheek Glow. Deze mooie, roze blush staat iedereen!

Hoe kun je winnen?

Verplicht:
- Volg mij via Bloglovin'
- Like dit artikel
- Laat een reactie achter met wat je hebt gedaan om te winnen en dat je mee doet

Exra (voor elke extra komt je naam +1 keer op de lijst te staan van de fruitmachine):
- Tweet het volgende: "WIN! Lotte Loves Beauty bestaat één jaar en @Lotte_dejonge verloot een make-up pakket! http://bit.ly/K3WXyT"

De winactie eindigt op 17 mei en de winnaar zal een e-mail krijgen. Laat dus een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen! 

Adverteerdirect