16-06-2012

Sleek blush in Flamingo


In mijn shoplog van Enchantra konden jullie al zien dat ik een nieuwe blush van Sleek heb aangeschaft. Mán, wat zijn die dingen toch mooi en geweldig gepigmenteerd! Naast Rose Gold en Suede heb ik nu ook Flamingo in mijn bezit, en die laatste review ik vandaag voor jullie.
Blushes van Sleek komen altijd in het bekende matzwarte doosje, dat stevig aanvoelt. In de binnenkant zit een grote spiegel, wat natuurlijk handig is voor onderweg. Zoals je kunt zien zit er véél product in de blush, namelijk 8 gram. Daar doe je een eeuwigheid mee!


Flamingo is een knallende kleur, het is echt felroze. Misschien schrikt de kleur je af, maar ik weet dat zulke roze kleuren (subtiel aangebracht) een heel mooi effect kunnen geven op je gezicht. Vaak geven dit soort roze kleuren je een lieve look, doordat het lijkt alsof je een beetje bloost wanneer je zo'n kleur draagt. Flamingo is overigens mat, er is geen glinstertje te bekennen in deze blush. Ook wel eens leuk! Sowieso is deze blush qua kleur opvallend in mijn stash, de meeste blushes die ik bezit zijn namelijk veel warmer en peachy.


Hierboven zie je de swatches op mijn arm. Links zie je hoe gepigmenteerd Flamingo is. Je moet er dus erg mee uitkijken, want voor je het weet loop je met knalroze poppenwangen rond! De linker swatch is met één veegje aangebracht.
Rechts zie je hoe Flamingo er uitziet als deze een beetje is vervaagd. Ik heb de blush hier subtiel aangebracht, en dan is de kleur ineens wat lichter en veel minder fel. Op die manier kun je de blush prima dragen, dus!

De blush is een tikje poederig, zoals alle blushes van Sleek. Dit zorgt ervoor dat ze ontzettend veel kleur afgeven. Tik je kwast dus goed af als je werkt met blushes van Sleek, voordat je enthousiast rondjes op je wangen gaat draaien met je kwast!Et voilà! Zoals ik al schreef geven dit soort roze blushes je een lieflijk blosje op de wangen, alsof je lichtjes bloost of het een beetje warm hebt. Het ziet er heel girly uit, ik hou ervan! Ik heb de blush hier redelijk subtiel aangebracht, maar wanneer je een heftiger effect wil kan dat makkelijk met deze blush van Sleek.

Ik heb deze blush van Sleek in de kleur Flamingo bij Enchantra gekocht, voor €5,99. Voor die prijs hoef je het niet te laten, en de kwaliteit die je hiervoor krijgt is echt amazing!

Heb jij al blushes van Sleek? Zo ja, welke?

Adverteerdirect