19-11-2011

My Expensive Wishlist


Waarschijnlijk komt dit ieder meisje bekend voor: je ziet iets ontzettend moois, je wilt het ontzettend graag hebben, maar je moet ook ontzettend erg op je centen letten. Nu kan de een per maand natuurlijk meer uitgeven dan de ander, maar er blijven toch altijd producten die je graag zou willen hebben, maar ze toch (nog) niet koopt, omdat ze een behoorlijke prijs met zich meedragen. Ik laat jullie vandaag zien welke producten ik graag zou willen hebben, en waarschijnlijk ooit ook zal kopen, maar waarvan ik voorlopig nog maar even moet dromen.


Deze hadden jullie vast al wel verwacht: het Naked palette van Urban Decay (€47). Door alle tutorials op Youtube die hiermee zijn gemaakt, door alle swatches die ik op verschillende sites heb gezien, door het uiterlijk van het palette, door de bruikbare en altijd handige kleuren, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. One day, this baby will be mine!


Deze twee parfums van Juicy Couture vind ik prachtig! Ik heb geen idee hoe beide parfums ruiken, maar ik zou ze allebei dolgraag willen hebben, alleen al om de prachtige flacons! Links zie je Couture Couture (€69), en rechts zie je Viva La Juicy (€69).


Het Natural Eye palette van Too Faced (€40) hangt ook al enige tijd in mijn gedachten vast. Een aantal maanden geleden kocht ik deze voor de verjaardag van een vriendin en sindsdien wil ik hem zelf ook, meer dan ooit. Waarschijnlijk koop ik vrij snel, ik kan het gewoon niet laten!


Toen ik All Cosmetics Wholesale ontdekte, wilde ik eigenlijk als eerst dit setje plushglasses van MAC bestellen (€35,49). Hierin zitten Fashion Fanatic, Bubble Tea, I Love U en Girl <3 Boy. Vier fantastische, bijzondere kleuren en de namen zijn gewoon too cute. Hebben, hebben, hebben!


Voor de feestdagen komt Too Faced met een ontzettend mooie collectie, genaamd In Your Dreams. Ze komen met meerdere producten, setjes en palettes uit, maar voor mij is Sweet Dreams (€49) toch wel de eyecatcher. De verpakking is prachtig, de oogschaduws spreken me aan en het laadje met contourproducten is ook mooi meegenomen.

Al een tijdje wil ik producten van Benefit uitproberen. Ik hoor er altijd positieve dingen over en ik vind alles er zo leuk uitzien! Meteen een fullsize product kopen vind ik lastig, want… wat moet ik kiezen? Dit setje met mini’s, Finding Mr. Bright (€37), zou voor mij perfect zijn om kennis te maken met de producten van Benefit.


Miss Dior Cherie is toch wel een van de meest bekende parfums en dat vind ik niet zo gek, aangezien de flacon gewoon prachtig is. De simpele maar schattige flacon straalt ook luxe uit en dat maakt dit Miss Dior Cherie (€56,40) een plaatje om naar te kijken. De geur zelf past ook goed bij me, en zou echt een aanvulling zijn voor mijn parfumstash.


Sinds ik mijn Urban Decay BoS III heb, wil ik meer van dit fijne merk proberen. De oogschaduws geven ontzettend veel kleur af, hebben bijzondere finishes en zijn gewoon prettig om mee te werken. Voor de feestdagen bracht Urban Decay een nieuwe Book of Shadows uit, de vierde editie alweer. Zeg nou zelf, die vlinders zijn toch gorgeous? (€58)


Ik sluit het rijtje af zonder foto van een product dat ik graag wil, maar met een merk. Ik wil graag iets van Inglot! En dan heb ik het over het Freedom System. Het lijkt me enorm leuk om die winkel binnen te stappen, me volledig te laten gaan met swatchen en uiteindelijk naar huis gaan met een palette van 5 kleuren oogschaduw (€32) die ik allemaal zorgvuldig heb uitgekozen.

Voor de lol heb ik even alle prijzen bij elkaar opgeteld. Als ik al dit moois zou kopen, zou ik €492,89 kwijt zijn. Tja, wat kan ik zeggen… Flink wat, hè? Ja, precies. Daarom wacht ik er ook nog maar even mee. Niet dat ik dat wil, maar meer omdat mijn studentenbudgetje niet anders toelaat.

Welke dure dingen staan op jullie wishlist? Koop jij meteen iets wanneer je het heel graag wilt, of wacht je tot je er echt geld voor (over) hebt?

Adverteerdirect