05-12-2011

Too Faced Pixie Pin-Ups Palette

Wat ben ik blij met mijn eerste Too Faced product: het Pixie Pin-Ups palette! Dit palette is echt voor mij gemaakt, het is schattig, glitterig, speciaal, compleet, en de kleuren oogschaduw zijn perfect. Als alleen de zes kleuren oogschaduw in het palette hadden gezeten, was ik al tevreden geweest. Maar de geweldige sexy elfjes verpakking maakt het natuurlijk wel nog echt even wat leuker allemaal! Vandaag laat ik jullie het palette (en swatches) van dichtbij zien en geef ik mijn mening over het product zelf.De verpakking is gemaakt van stevig karton. De voorkant van het palette is oudroze, het patroon doet me denken aan een fluffy kussen. Het zwarte strikje is er ook op gedrukt, dit geeft echt een schattige touch aan het palette. In het midden staat groot Too Faced geschreven met de bekende sierletters. Daar omheen is een gouden versiering, met een heleboel (echte!) zilveren glitters! Toen ik het palette bestelde wist ik niet dat die zilveren glitters echt waren. Dat was dus een leuke verrassing!


Op de achterkant staat een stukje over het palette zelf, wat er allemaal in zit en wat info over waar het product gemaakt is. Ook staat er een leuke beschrijving van het palette, helemaal gericht op het elfjes thema.


Dan heb je natuurlijk nog het geweldige pop-up stuk! Hier zie je de pin-up elfjes met hun prachtige wings. Ik vind het leuk dat de chunky zilveren glitters ook in dit stuk terug komen, dat is een leuk en mooi detail!


De oogschaduw en de mini’s zitten in het laatje. Door aan het kleine roze lipje te trekken kun je het laatje er voorzichtig uit halen. In deze lade zitten de zes oogschaduws, een mini Shadow Insurance (oogschaduwbasis), een mini zwart oogpotloodje, en een mini mascara. Handig, want dit maakt het palette helemaal af en kun je er een complete ooglook mee maken.


De namen van de oogschaduws zijn nog steeds in het Pixie Pin-Ups thema, wat ik erg leuk vind. Ik zal de kleuren even een korte beschrijving geven:
Leading Lady – een shimmery highlighter. Deze kleur is een beetje bronzig/oudroze, maar bevat ook een vleugje goud.
I Know What Boys Want – een shimmery roze kleur. Dit is een lichte, koele roze kleur met subtiele, zilveren shimmers.
Lucky Charms – een shimmery groen/gouden kleur. In eerste instantie lijkt de kleur grasgroen met subtiele shimmers, maar wanneer je in het felle (zon)licht staat zul je zien dat deze kleur vooral veel goud bevat.
Heaven – een matte highlighter. Een gebroken witte kleur, zonder glitters of shimmers. Perfect voor onder de wenkbrauw, daar draag ik namelijk liever geen shimmery kleuren.
Like A Virgin – een matte taupe kleur. Dit is een koele grijs/bruine kleur zonder glitters of shimmer. Fijn voor in de arcadeboog!
Erotica – een donkerbruine shimmery kleur. Erotica is donkerbruin en bevat multicolor shimmers. Ik zie groene, rode, gouden en zilveren shimmers. Prachtig!

Zonder flits
Met flits
De oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd, precies zoals ik had verwacht! Vergelijkbaar met Sleek oogschaduw: ze zijn zacht, sommigen zijn een tikje poederig, en vooral goed te blenden en makkelijk op te bouwen. Perfecte structuur wat mij betreft, ik vind zachte oogschaduw het fijnst werken.


Het zwarte oogpotloodje heet Lava Gloss – Super Black Eyeliner. Superblack is ‘ie zeker, dat kun je op de foto met de swatches wel zien! Hij is lekker creamy en glijdt dus makkelijk over je oog/waterlijn heen. Jammer dat ‘ie zo klein is, want dit is echt een heel fijn potloodje!

Naar de Too Faced Shadow Insurance was ik al geruime tijd erg nieuwsgierig. Dit is een oogschaduwbasis die belooft dat je oogschaduw niet zal gaan creasen. Ik heb ‘m gister aangebracht voordat ik mijn oogschaduw op deed, en echt waar: mijn ooglook zag er om 1 uur ’s nachts (toen ik naar bed ging) nog perfect uit. Alle oogschaduw zat nog netjes op haar plek!


Als laatst de mini mascara: Lash Injection Pinpoint – extreme defining volume & lengthening mascara. Deze mascara separeert mijn wimpers heel erg goed! Van het volume effect heb ik niet echt veel gemerkt, maar van het langer maken wel - al moet ik zeggen dat ik sowieso al wel gezegend ben met lange wimpers. Het borsteltje is wel erg klein en pakt niet zoveel mascara op, het duurt daarom wel wat langer om je mascara aan te brengen. Voor de onderwimpers vind ik deze mascara echt perfect!

Al met al ben ik meer dan tevreden met mijn eerste palette van Too Faced. De verpakking is natuurlijk om van te dromen, de oogschaduws zijn ontzettend goed gepigmenteerd en hebben mooie kleuren, en de mini’s zijn ook heel fijn. Ik moet zeggen: dit smaakt zeker naar meer! Mijn tweede palette zal (hopelijk) snel volgen! Natuurlijk krijgen jullie ook nog een look te zien van dit palette. Even geduld nog, de look komt eraan.

Welke producten van Too Faced heb jij al in je bezit? En welke zou je nog graag willen?

Dit is trouwens mijn 200e artikel! Yay! Kleine mijlpaal, maar toch leuk om even bij stil te staan.

Adverteerdirect