05-04-2012

MAC Viva Glam Nicki

 
Yes, ik heb weer een gouden aankoop gedaan! Al sinds de lipstick van Nicki Minaj is uitgebracht door MAC, wil ik 'm al hebben. Ik zag overal mooie foto's en swatches en toen ik laatst iets bestelde bij de website van Bijenkorf, besloot ik hem maar gewoon te kopen. Finally, MAC Viva Glam Nicki is mine! 

 

Viva Glam Nicki komt in het bekende zwarte, kartonnen doosje van MAC. Op de Viva Glam producten staan echter wel handtekeningen van de beroemdheid die eraan mee heeft gewerkt, zo ook bij deze lipstick van Nicki. In het rood is de handtekening van Nicki Minaj te bewonderen.


De lipstick zelf zit ook in de zwarte huls zoals we die kennen van MAC. Wel zijn de details, die normaal zilver zijn, bij de Viva Glam producten rood.Ook op de lipstick zelf staat de handtekening van Miss Minaj, deze zit onder de dop verscholen. Ik vind het toch wel erg leuk dat haar handtekening op de lipstick staat, het geeft me net even dat speciale gevoel!Viva Glam Nicki heeft die echte Nicki-roze barbiekleur waar ik zo dol op ben. Nicki heeft natuurlijk een compleet andere teint dan ik en aangezien ik de kleur zonder hem in het echt te hebben gezien online bestelde, was ik best even zenuwachtig over het feit of 'ie me wel zou staan.Zoals je kunt zien is de kleur lekker fel en barbie-like. De lipstick ziet er in de huls een stuk minder licht uit en juist iets meer warm en koraalkleurig. Op mijn lippen is 'ie wat koeler heb ik het idee, maar dat maakt hem niet minder mooi.


Helaas zijn de foto's van de swatch op mijn lippen en de fullface swatch nogal wazig. Ik heb honderden foto's gemaakt, maar mijn camera bleef focussen op de ogen in plaats van op mijn hele gezicht. Leuk, hoor! Ach, in ieder geval is de kleur goed te zien.
MAC Viva Glam Nicki heeft een satin finish, wat betekent dat 'ie een goede dekking en houdbaarheid heeft. Ook zorgt deze finish ervoor dat de lipstick matte is, maar wel een subtiel glansje heeft en daardoor niet uitdrogend is. Mijn andere MAC lipsticks hebben allebei een amplified finish en die zijn veel romiger. De Nicki lipstick is inderdaad vrij matte en heeft echt een heel subtiel glansje. Ik vind 'm helaas wel een tikje uitdrogend. Aan de swatchfoto van de lippen kun je ook zien dat hij velletjes goed zichtbaar maakt, dat is wel jammer.

De dekking is fantastisch, zoals de finish al beloofde. Er is geen sprake van het opbouwen van kleur, want met één veegje over je lippen heb je al een explosie aan barbieroze op je gezicht. Viva Glam Nicki blijft erg lang en goed zitten, wat waarschijnlijk ook door de ietwat uitdrogende textuur komt. Ik vind dit zelf wel prettig; met deze lipstick kan ik tenminste normaal wat drinken zonder dat mijn glas knalroze wordt.

Nóg een pluspunt, is dat de gehele opbrengst van de Viva Glam producten van MAC, dus ook deze Nicki lipstick, naar het MAC Aids Fonds gaat. Zo steun je dus een goed doel én je hebt een prachtige, felle, summerproof lipstick in huis!

MAC Viva Glam Nicki kost 18 euro en is te koop bij de MAC counters, de MAC Pro Stores en de online shop van Bijenkorf.

Wat vind jij van deze kleur? Zou je zelf 18 euro neerleggen voor een lipstick?

Adverteerdirect