02-11-2011

H&M Bestelling - Begin November


Een tijdje terug postte ik mijn huidige wishlist. Ik besloot om maar een paar dingen aan te schaffen van mijn lijstje en ik begon daarmee op de H&M webshop. Helaas zag ik dat een paar items die ik graag wilde al uitverkocht waren, jammer genoeg. Uiteindelijk heb ik nog wat andere leuke dingen in mijn winkelmandje gegooid, en nu wacht ik met smart op mijn pakketje!- Gebroken wit jurkje met tailleriempje. Ik ben hier zo benieuwd naar! Ik heb nog niet zo’n soort jurkje in mijn kledingkast en ik hoop dan ook dat hij goed valt en mij net zo mooi staat als het model op de foto. Deze viste ik uit de sale, voor €15,00. Op de site kost hij nu weer de volle €29,94 zag ik net.

- Taupe singlet. Ik ben gek op singlets, maar echt losse heb ik nog niet. Dit taupekleurig, loshangend singletje vind ik erg leuk en kan ik combineren met een blazer of vestje. Prijs: €6,95.

- Donkergrijze wintertrui. In mijn wishlist zagen jullie dat ik de roze versie van deze trui wilde, maar die was helaas uitverkocht. Ik heb deze (hopelijk) warme trui besteld in het donkergrijs, maar deze komt pas in december. De trui kost €24,95

- Cerise ring. Ik vind grote ringen erg mooi, en al helemaal als ze mooie kleuren hebben. Deze knalroze (cerise) ring ziet er op de foto prachtig uit. Ik hoop dat ‘ie past! Prijs: €4,95

- 6 paar oorbellen. Dit is een set oorbellen, die bestaat uit 3 paar verenoorbellen (waar het mij om gaat) en 3 paar kleine knopjes. Ik heb nog geen verenoorbellen, maar wilde ze wel al een tijdje, dus dit was natuurlijk een perfect setje! Voor dit setje van 6 paar oorbellen betaal je €4,95.

Als het goed is komt mijn bestelling deze week nog binnen, maar bij H&M weet je het nooit zeker. Ik ben zo benieuwd naar alles, maar vooral naar het jurkje, die lijkt me echt mooi!

Willen jullie een artikel zien over deze H&M spullen, als ik de bestelling binnen heb? Dat is dan op de grijze trui na, want die komt pas over anderhalve maand, helaas. Laat het maar weten, dan maak ik mijn eigen foto’s voor jullie!

Adverteerdirect