24-08-2011

Urban Decay Loves New York City, Book of Shadows


In mijn birthday haul konden jullie zien dat ik van mijn lieve vriendinnetje Jamilla het prachtige Urban Decay <3 NYC, Book of Shadows kreeg. Natúúrlijk moet ik hier wel een heel artikel aan wijden, het is niet zomaar een make-up palette...

Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn als ik zeg dat dit toch wel een pronkstuk in mijn collectie is. I mean, look at it!


Dit zijn de kleuren die in dit Book of Shadows zitten. Er zitten neutrale, makkelijk te combinere kleuren in, maar ook wat gewaagde, fellere kleuren. Leuk! Precies waar ik van houd: ik kan hier veel kanten mee op en variatie zal ook geen probleem zijn.


Jullie willen natuurlijk de swatches zien, want daar draait het natuurlijk ook om. Is de oogschaduw wel goed? Geven ze genoeg kleur af? Kruimelen ze niet? Oordeel zelf maar!

Perversion, Uzi, Loaded, Kush


Midnight Cowboy Rides Again, Last Call, Rockstar, Money


Haight, Maui Wowie, Smog, Bordello


Radium, Snatch, Suspect, Psychedelic Sister


Mijn favorieten so far? Loaded, Rockstar, Maui Wowie en Psychedelic Sister. Maar, geef nou toe, alle kleuren zien er geweldig mooi uit!

Ook zitten er nog twee oogpotloodjes in dit mooie Book of Shadows. Deze potloden heten 24/7 Glide On Eye Pencils en schijnen ontzettend lang te blijven zitten. De zwarte heet Zero, en de paarse heet Ransom.


Er zit ook nog een oogschaduwbasis bij, de oh zo beroemde Primer Potion. Hier ben ik ook heel blij mee, tot nu toe! Ik ben echt ontzettend trots op mijn Urban Decay loves NYC Book of Shadows. Ik zal er dan ook hééél zuinig op zijn, haha.

Welke oogschaduw kleur(en) vinden jullie het mooist?

Adverteerdirect