25-08-2011

MAC Eyeshadow: Vanilla


Jippie! Mijn allereerste M.A.C. Eyeshadow! Ik was dolblij toen ik deze mooie oogschaduw van mijn lieve vriend kreeg, want DAMN wat wilde ik deze al lang! Sinds ik make-up filmpjes op youtube keek, wilde ik Vanilla al. En nu heb ik 'm eindelijk!Vanilla zit in het vaste assortiment van MAC en zit dus ook in een zwart, vierkant doosje met witte letters. De oogschaduw zelf is presseden is dus een vaste poederoogschaduw.


De oogschaduw is in het echt iets kleiner dan ik had verwacht, maar dat heb ik bijna altijd met make-up (denk bijvoorbeeld aan de pans van de Sleek oogschaduws), dus dit was verder geen ramp. En trouwens, ik heb nog nooit een oogschaduw helemaal opgemaakt, dus dat zal met deze ook niet snel gebeuren!


De kleur van Vanilla is moeilijk te beschrijven. Je zou het misschien off-white of crème kunnen noemen. De oogschaduw heeft subtiele, kleine shimmers, wat ik zelf erg mooi vind in een highlighter. De shimmers zijn echt allesbehalve opvallend en chunky; ze zijn heel zacht en wit/goudkleurig. Prachtig! Je ziet de shimmer echter alleen in het zonlicht.

Met flits
Zonder flits

Vanilla kun je gebruiken als highlighter voor onder je wenkbrauw, dus op je wenkbrauwbot, en in je binnenste ooghoek. Ook zou je deze kleur prima als basiskleur voor je gehele ooglid kunnen gebruiken, omdat de kleur iets lichter is dan je eigen huidskleur en je ogen dus zal oplichten waardoor je er frisser en wakkerder uit ziet. Je kan dus vrij veel met deze simpele, neutrale kleur! De kwaliteit van de oogschaduw is ook perfect. Er komt veel kleur vanaf en de oogschaduw is niet te brokkelig/poederig.

In een single eyeshadow van MAC zit 1,5 gram en kost 15 euro.

Welke oogschaduws hebben jullie van MAC? Of welke zouden jullie graag willen?

Adverteerdirect