27-09-2011

Mini shoplog: no more no buy!


Afgelopen maand had ik een ‘no buy’ voor mezelf ingesteld. Een hele maand geen beautydingen kopen. Dit vond ik nodig, omdat ik echt ontzettend veel geld uitgeef (elke maand weer) aan make-up en verzorgingsproducten. Ik wilde aan mezelf bewijzen dat het echt niet nodig is om elke maand zoveel te kopen. Nu is de ‘no buy’ voorbij en heb ik, best bescheiden, een paar dingetjes gekocht bij de drogist.


Als eerst kreeg ik nog iets binnen in een pakketje, wat ik een tijdje geleden heb gekocht. Ik had namelijk een Cinnamon Buns Natural Lip Butter besteld bij The Beauty Bakery, maar nooit gekregen. Plotseling kreeg ik een aantal weken later tóch een mailtje terug van Angel (de eigenaresse) met de mededeling dat ik deze alsnog binnen zou krijgen. En twee dagen later lag ‘ie op de mat! Fijn!


Oké, nu door met de daadwerkelijke aankopen van de drogist! Bij Kruidvat kocht ik Very Berry (links) en Enchanted Fairy (rechts) van Essence. Hier krijgen jullie nog swatches van te zien.


Tot mijn grote vreugde kwam ik eindelijk de Essence Express Dry Drops tegen! Hier was ik al ontzettend lang naar op zoek, dus ik nam meteen een flesje mee. Hier ben ik erg benieuwd naar.


Een lipgloss die ik ontzettend veel gebruik, is de Stay With Me lipgloss van Essence in My Favorite Milkshake. Ik vind deze lipgloss ontzettend fijn en hij blijft lang zitten. Ik besloot om er nog eentje te kopen, in de kleur Me & My Icecream.


Ik wilde al een tijdje wat nieuwe producten voor mijn haar proberen en bij Etos kwam ik deze twee producten van Andrélon tegen. Ik besloot het serum voor dof haar (glans & care) mee te nemen, samen met de intensieve nachtconditioner. Over deze twee producten ga ik nog reviews schrijven, wanneer ik ze beiden goed heb getest.

Prijzen:
Cinnamon Buns Natural Lip Butter: €4,95 bij The Beauty Bakery
Essence Colour & Go nagellak: €1,29
Essence Nail Art Express Dry Drops: €1,99
Essence Stay With Me lipgloss: €1,99
Andrélon Glans & Care Serum: €4,99
Andrélon Intensieve Nachtconditioner: €3,99

Hebben jullie weleens een ‘no buy’ voor jezelf opgesteld? Hoe ging dat?

Adverteerdirect