18-11-2011

Ebay Rokje en H&M Kleding


Een tijdje geleden zagen jullie in mijn wishlist een aantal kledingitems. Inmiddels heb ik het witte H&M jurkje, het roze rokje van Ebay en een taupekleurige tanktop binnen. Er was vraag naar het witte jurkje en het roze rokje, dus vandaag laat ik jullie wat aanfoto’s zien.

Allereerst: Ik moet me weer verontschuldigen voor de foto’s. Ik heb helaas geen persoonlijke fotograaf die steeds foto’s van me wil maken, en aangezien mijn camera niet echt handig is met de zelfontspanner heb ik deze foto’s maar heel ouderwets in de spiegel gemaakt met mijn telefoon. Het is even niet anders. Maar desondanks hoop ik dat jullie toch een beeld kunnen krijgen van de kledingstukken.

Voorkant
Achterkant
Het roze rokje van Ebay kocht ik een beetje in een opwelling. Ik vind hem erg leuk, maar ik weet niet zeker of ik deze wel durf te vragen overdags. Voor een feestje zou het kunnen, maar voor naar school vind ik het een beetje gewaagd, voor mijn doen. Het is echt in-your-face-roze, en ook al combineer je het verder helemaal met zwart, het blijft natuurlijk een opvallend item. Iemand tips voor het dragen van zulke felle kledingstukken? De afwerking van het rokje is – zoals ik al had verwacht – niet perfect en ook niet supernetjes. De achterkant is niet zo netjes, het einde van de ritssluiting is een beetje slordig afgewerkt. Toch ben ik er wel blij mee, ik vind het leuk om (voor mij) bijzondere kledingstukken te hebben.


Het creamy witte, schattige jurkje. Ik wilde deze eigenlijk aan tijdens het kerstgala van mijn opleiding, maar ik vind hem daar te saai voor. Toen ik dit schattige jurkje op de H&M site zag, was ik heel enthousiast en bestelde ik ‘m zonder te twijfelen. Eenmaal bezorgd was ik er ook nog blij mee, maar nu niet meer. Hij schijnt door, ik zou er dus per se een zwarte panty/legging onder moeten dragen en dat wil ik juist niet. Ook vind ik het jurkje net iets te los vallen, vooral bij de boezem. Een leuk jurkje, maar niet dat ene speciale kerstjurkje waar ik naar op zoek ben. Ik heb het jurkje dan ook teruggestuurd naar H&M.


Bij dezelfde H&M bestelling zat ook deze taupekleurige tanktop. Ik ben gek op zulke basic items en ik vind dat ik daar ook niet genoeg van heb. Dit is een losvallende top, die aan de voor- en achterkant langer is dan aan de zijkanten. Ook is het een racerback model, wat ik zelf ook heel leuk vind. Op de tweede foto zie je hoe ik de tanktop combineer, en zo kan ik deze prima bij wat koudere temperaturen dragen.

Ik baal wel een beetje van het jurkje, maar ach. Ik heb ondertussen alweer een nieuwe besteld, hopelijk is deze wat meer 'kerstig'. Die hebben jullie nog van me tegoed!

Wat hebben jullie onlangs online gekocht?

Adverteerdirect