24-02-2012

Glossybox: Februari


En toen was het alweer bijna maart! Het einde van de maand betekent ook weer een nieuwe Glossybox met leuke producten. Ik laat jullie zien wat er in de februari editie van de Glossybox zit. Als jij je Glossybox nog binnen hebt en nog niet wil weten wat er in zit, sla deze blogpost dan over. De afgelopen twee Glossybox edities waren speciaal (Kerstmis en Valentijnsdag), maar dit is weer een 'gewone' editie. Lees verder als je de inhoud van de box wil zien!Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream (€90,50 voor 50 ml)


"De Advanced Super Revitalizing Cream versterkt de productie van elastische vezels en zorgt voor een verbetering van de huidtextuur. De crème wordt snel door de huid opgenomen en biedt een fris, gehydrateerd gevoel."
Mijn eerste indruk: De crème ruikt erg lekker en volwassen. Het ruikt naar een crème die mijn moeder zou gebruiken, een beetje ouwelijk maar wel chic. Ik denk dat de crème de huid goed voedt, hij is vrij dik voor een dagcrème.

KOH Purifying Hand Bath (€20,95 voor 10 bruistabletten)

"Purifying Hand Bath bevat een bruisende mix van ingrediënten die de gevoelige huid van de handen zuivert, verzorgt en herstelt tot diep in de poriën."
Mijn eerste indruk: Ik heb nog nooit zo'n product voor de handen geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd. De geur van het bruistablet vind ik niet erg prettig. Het doet me denken aan wasmiddel, het ruikt heel fris en ook een beetje zuur. Ook vind ik het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij het product zit, want ik weet niet precies hoe ik dit product moet gebruiken. Moet het in warm, lauw of koud water? Hoelang moeten je handen in het water blijven zitten voor het gewenste effect? Kan je het tablet in stukken verdelen, of heb je één heel tablet nodig voor één behandeling? Zulke info mis ik.


L'Oréal Paris Studio Secret Primer (€16,99 voor 15 ml)

"De Base Lissant is een primer die onmiddellijk de perfecte huidstructuur creëert. Hij maakt de huid glad en corrigeert volledig. Je kunt de primer los dragen, maar ook als egaliserende basis voor onder je foundation. Je huid ziet er perfect uit!"
Mijn eerste indruk: Over deze primer heb ik al heel wat Youtube-guru's horen raven. Extra leuk dus dat we een fullsize hebben gekregen! De primer is heel creamy, anders dan ik gewend ben van primers. Ik ben een doorzichtig, siliconen goedje gewend bij primers. Deze L'Oréal primer voelt prettig op de huid en verdeelt goed. Wat me opvalt is dat hij naar niks ruikt, er zit totaal geen geur aan en dat vind ik fijn.

Eyeko London Skinny Eyeliner (€10,00 voor een fullsize oogpotlood)

"De Eyeko Skinny Eyeliner pencil zorgt voor precieze definitie en een intense kleur."
Mijn eerste indruk: Weer een zwart oogpotlood? In de vorige Glossybox zat ook een zwart oogpotlood, dus dat vind ik wel jammer. Ik heb voorlopig wel even genoeg zwarte oogpotloodjes, haha. Het potlood geeft wel een intens zwarte kleur af, zoals het belooft. Ook kan je hele dunne lijntjes maken met de punt, dat is ook prettig.

Duwop Venom Gloss in Buttercup (€14,00)

"De gloss geeft de lippen een prachtige, glanzende kleur en een speciale Venom tinteling voor vollere lippen!"
Mijn eerste indruk: Ik ben erg blij met de kleur die ik heb gekregen! Ik weet niet of alle leden dezelfde kleur krijgen, maar ik vind Buttercup een mooie, neutrale kleur die overal bij past. De tubelipgloss ruikt lekker zoet, maar niet té. Ook ruik ik iets met munt, wat zorgt voor de prikkeling op je lippen. De glittertjes vind ik prachtig, vooral in het zonlicht!

Ik ben weer enthousiast over de inhoud van deze Glossybox! Ik ben vooral benieuwd naar het bruistablet van KOH en de primer van L'Oréal. Over ongeveer tien dagen zal ik een artikel plaatsen met daarin een uitgebreidere review van alle producten. Dan heb ik alles goed kunnen testen en kan ik mijn mening geven.

De Glossybox kost €12,50 per maand, inclusief verzendkosten. Je betaalt per maand en je kunt je abonnement op elk moment opzeggen (je zit er dus niet voor een bepaalde tijd aan vast, je kunt eenvoudig opzeggen, wanneer je wil). Ben je nog geen abonnee van Glossybox, maar wil je dit wel graag worden? Klik dan hier

Heb jij de Glossybox van februari besteld? Zo ja, heb je hem al binnen en wat vind je ervan? Zo niet, ben je van plan om alsnog abonnee te worden?

Adverteerdirect