28-06-2011

Review Trind Nail Balsam & Trind Cuticle Balsam

Zoals jullie weten draag ik graag nagellak. Sterker nog; je zult mij bijna nooit betrappen op 'blote nagels'. Nagellak is natuurlijk niet zo goed voor je nagels, dus moet ik mijn nagels wel goed verzorgen. Ik verzorg mijn nagels graag met twee producten van Trind, namelijk de Nail Balsam en de Cuticle Balsam.
Het roze flesje is de Cuticle Balsam, het blauwe flesje de Nail Balsam. De verpakking vind ik leuk, de vloeibare goedjes komen in sierlijke flesjes met een lange dop. In beide flesjes zit 9 ml.De structuren van beide 'balsams' zijn vloeibaar, je zou het kunnen vergelijken met een topcoat (behalve dan dat deze niet blijven zitten op je nagel, en niet plakkerig zijn, maar gewoon intrekken). Ook zijn beide verzorgingsproducten doorzichtig; van de blauwe en roze kleuren die je in de flesjes ziet, zie je niks terug op je nagels. Je smeert de Cuticle- en Nailbalsam met een kwastje op je nagels. Het kwastje werkt prettig, je kan deze vergelijken met nagellakkwastjes. Oh, nog een groot pluspunt: de geur van beide producten! Beide producten ruiken echt heel lekker, totaal niet chemisch, maar erg fris en ook een beetje zoet. Ik kan de geur niet echt omschrijven, maar geloof me maar als ik zeg dat het een aangename, subtiele geur is.

Als ik mijn nagels weer eens van een ander kleurtje wil voorzien (zo'n 3 à 4 keer per week), gebruik ik vaak deze producten als de nagellak van mijn nagels af is. Ik gebruik eerst de Cuticle Balsam. Deze breng ik aan op mijn nagelriemen, zodat ze lekker zacht worden. Na één laagje Cuticle Balsam op elke nagelriem, breng ik daarna één laagje Nail Balsam aan op elke nagel. Beide producten laat ik dan eventjes intrekken. Na ongeveer 15 minuten wrijf ik de laatste restjes in mijn nagels en nagelriemen. De nagelriemen zijn dan heerlijk soepel en zacht, zodat ik ze even naar achter kan duwen indien nodig. Ook verwijder ik eventueel wat velletjes, nu de huid toch zo flexibel is. Daarna was ik goed mijn handen en breng ik weer nieuwe nagellak aan!

Naast deze producten gebruik ik soms een nagelverharder (momenteel gebruik ik eentje van Rimmel) en altijd een topcoat. Heel slecht, maar een basecoat gebruik ik eigenlijk nooit.

De Cuticle- en Nail balsam kosten beide 14,95 per stuk. Je kan Trind kopen bij Etos, en bij verschillende webshops. De prijs is natuurlijk niet helemaal budgetproof, maar ik vind de producten mijn geld wel waard. Ik heb ze beiden een half jaar en beide flesjes zitten nog minstens driekwart vol, en daarnaast werken ze ook gewoon heel goed! Mijn nagels voelen altijd heel verzorgd en fijn aan nadat ik deze producten heb gebruikt.

Welke nagelverzorgingsproducten gebruiken jullie graag?

Adverteerdirect