30-06-2011

Sleek Original Palette

Eerder liet ik jullie zien dat ik twee palettes van Sleek heb aangeschaft. Vandaag laat ik jullie het Original palette zien!De verpakking van Sleek vind ik mooi, het oogt chique. De huls is helemaal zwart, met voorop het logo van Sleek en achterop (geen foto van) de naam van het palette en wat info over de fabrikant. Wel zie je snel vette vingers op het matte zwart, maar dat vind ik geen groot minpunt.
Dit zijn de kleuren van het Original palette! De bovenste rij bevat koele, donkere kleuren en de onderste rij bevat warme, lichtere kleuren.De bovenste rij met flits, daaronder zonder flits.De onderste rij met flits, daaronder zonder flits.

Zoals jullie kunnen zien bevatten alle kleuren uit het Original palette shimmer (behalve de zwarte) en zijn ze allemaal heel goed gepigmenteerd! Sommige kleuren neigen wat naar de poederige kant, maar niet op een vervelende manier (als in: fall out all over the place). Ik heb nog geen look gemaakt met het palette, maar ik ben er nu al suuuper blij mee. Look at the colors! Love 'em!

Sleek palettes kosten rond de 8 euro (het verschilt per webshop), en je kan ze o.a. bestellen op Boozyshop en Enchantra. Binnenkort zien jullie ook een review van het Storm palette van Sleek!

Hebben jullie al een Sleek palette? Zo ja, welke? En zo niet, welke zou je graag willen?

Adverteerdirect