07-10-2011

Andrélon Glans & Care Serum


Een tijdje geleden liet ik zien dat ik het Glans & Care haarserum van Andrélon heb aangeschaft. Mijn haar is pluizig, dof en glanst dus niet. Ik kan het borstelen wat ik wil, het blijft er dof uitzien. Aangezien er ‘voor dof haar’ op de verpakking van dit Andrélon serum staat, leek dit me het perfecte budgetserum om uit te proberen.


Het serum komt in een mooie, glanzende verpakking in de welbekende paarse kleur van Andrélon. Duidelijke info op de voorkant en een handige gebruiksaanwijzing op de achterkant. Perfect! Er zit 25 ml in deze tube. Aangezien je maar een druppeltje (letterlijk) nodig hebt per keer, kun je hier ontzettend lang mee doen. Ik heb ‘m nu een aantal keer gebruikt en het lijkt alsof er nog niks uit de tube is! Het serum komt uit een handig, dun tuutje, zodat je niet teveel product op je handen krijgt.


Hoe het werkt? Simpel. Je doet een druppeltje serum in je hand en verdeelt dit goed over beide handen. Dan verdeel je het serum over je droge (of handdoekdroge) haar, en je focust je op de punten en op het middenstuk, smeer het dus niet bij je haaraanzet geen fan bent van vette lokken.


Het serum ruikt heerlijk fruitig en zoet. Niet overheersend, maar lekker subtiel. Meteen als je serum in je haren verdeelt, voel je dat je haar lichter en zachter aanvoelt. Je ziet dan ook vrijwel meteen verschil, aangezien het je haren echt een boost geeft en weer glanzend maakt.

Voor
Na

De foto's zijn vrij wazig, mijn excuses daarvoor, maar het is toch zeker goed te zien dat het serum goed haar werk doet!

Conclusie Werkt het? Jazeker! Dit serum zorgt ervoor dat mijn haar er verzorgder en gezonder uitziet. Geen doffe, droge lokken meer maar mooie, glanzende haren!

Andrélon Glans & Care serum voor dof haar is te koop bij de drogist en kost €4,99, lekker budget.

Gebruiken jullie een haarserum? Zo ja, welke?

Adverteerdirect