06-06-2012

3 Looks met het Too Faced Natural Eye palette


Een aantal dagen geleden liet ik jullie vol enthousiasme weten dat ik éindelijk in het bezit ben van het Too Faced Natural Eye Palette. In de comments lieten jullie al weten graag looks te willen zien met deze beauty. Gehoorzaam als ik ben, heb ik drie looks voor jullie op beeld vastgelegd.


Ik heb ervoor gekozen om de drie looks van de kaartjes in het palette te maken. Er zitten drie kaartjes in het Natural Eye palette: Day, Classic en Fashion. Op deze kaartjes staat stap voor stap in het kort uitgelegd hoe je de oogschaduw aan kunt brengen.


Als eerst maakte ik de Day look, met de bovenste drie oogschaduws uit het palette. Heaven, Velvet Revolver en Sexpresso zijn alle drie geheel mat en zijn daarom heel geschikt voor een dagelijkse look.Als eerst bracht ik Heaven, vanaf de wimpers en de binnenste ooghoek tot en met het wenkbrauwbot. Heaven is een perfecte, matte off-white kleur om de ogen iets mee op te lichten. Vervolgens bracht ik Velvet Revolver aan in de arcadeboog, waarna ik dit goed heb geblend omdat ik geen harde lijnen wilde. Velvet Revolver is een matte, taupekleurige oogschaduw die net even een aantal tinten donkerder is dan mijn huidskleur en daardoor goed te gebruiken is om wat diepte te creëren. Als laatst bracht ik Sexpresso, een donkerbruine matte oogschaduw, aan als liner, bij mijn bovenste én onderste wimpers. Ik heb ervoor gezorgd dat de onderste en de bovenste lijn met elkaar in aanraking komen bij de buitenste ooghoek. De lijnen heb ik overigens weer een beetje vervaagd, zoals op het kaartje staat.


Ik vind de Day-look mooi! Laatst konden jullie in mijn Summer Daily Make-up Routine al zien dat ik tegenwoordig graag bruine oogschaduw als liner draag, dus deze look bevalt me wel. Het enige waar ik aan moet wennen, is de bruine oogschaduw onder m'n oog. Normaal draag ik daar niks, ik doe zelfs geen mascara op mijn onderste wimpers omdat ik het frisser vind staan als de huid daar 'naakt' is. Maar ik moet toegeven, het staat me toch wel leuk, dat bruine onder m'n oog!


De Classic look bevat de drie middelste oogschaduws uit het palette. Silk Teddy is een geliefde oogschaduw, omdat het een prachtige, shiny kleur is voor op het hele ooglid en/of als highlighter. Push-Up is een bijzondere, warme bronzen kleur en Erotica is koelbruin en heeft een heleboel gouden glittertjes.


Ik bracht eerst Silk Teddy over mijn hele ooglid aan, tot aan de wenkbrauw. Dit zorgde voor een mooie highlight en een frisse oogopslag. Daarna bracht ik Push-Up aan op het ooglid, die de look warm maakt. Als laatst bracht ik Erotica aan in de buitenste ooghoek, in de arcadeboog en aan de onderste wimperrand. Erotica maakt de look weer wat koeler, doordat de bruine kleur een grijze, koele ondertoon heeft. Van de prachtige gouden glitters is weinig te zien, deze lijken nu meer kleurloos dan goud te zijn.


Toen ik de look maakte, had ik niet verwacht dat 'ie me mooi zou staan. Maar als ik zo de full face foto bekijk, kan het er wel mee door. Ik vind alleen dat Push-Up en Erotica niet zo mooi bij elkaar passen, doordat Push-Up warm is en Erotica koel. Uiteindelijk ben ik er best tevreden over, maar ik denk niet dat ik deze combinatie snel zal dragen. En ik vind het zonde dat er van Silk Teddy niet meer zoveel is te zien, doordat Push-Up er overheen moest worden aangebracht!


In de laatste look, Fashion, worden de drie oogschaduws uit de onderste rij met elkaar gecombineerd. Nude Beach lijkt qua kleur op Silk Teddy, maar heeft veel meer (en veel grotere) glitters. Honey Pot is een prachtige gouden kleur with a ton of shimmer. Cocoa Puff is één van m'n favoriete kleuren uit het palette, dit is een warme donkerbruine kleur met subtiele gouden glittertjes. 


Ik begon met de ooglook door Nude Beach over het hele ooglid aan te brengen, weer tot aan de wenkbrauw. Nude Beach heeft nogal chunky glitters, wat ik normaal gesproken niet zo mooi vind, maar in deze look zie je dat niet echt terug (gelukkig). Honey Pot werd in de binnenste ooghoek, een beetje aan de onderste wimperrand (binnenkant) én op het hele bewegende ooglid aangebracht. Als laatst bracht ik Cocoa Puff aan in de buitenste ooghoek, in de arcadeboog en aan de onderste wimpers. Deze kleuren staan weer wel mooi bij elkaar, vind ik. Honey Pot laat zich mooi overlopen in Cocoa Puff, doordat ze allebei warm  zijn.


Ik kijk een beetje moeilijk op de foto, maar ik vind het wel een mooie look geworden! Honey Pot zorgt voor een warme, gouden gloed en Cocoa Puff maakt de look net even iets sensueler en mysterieuzer. Ja, dit vind ik een geslaagde combinatie! Volgende keer breng ik Cocoa Puff nog net iets zwaarder aan, en maak ik hier ook een lijn boven m'n wimpers mee. 

Mijn favoriete look is de eerste look, Day. Zulke looks draag ik nu eenmaal het liefst; makkelijk en geschikt voor elke situatie. De Classic look is mijn minst favoriete, maar dat ligt alleen aan de kleurencombinatie. Fashion vind ik ook mooi, maar zal ik doordeweeks iets minder snel dragen. 

De lipstick die ik op alle full face foto's draag is overigens Pinkadilly Circus van Catrice! 

Welke look staat me het mooist, volgens jou?

Adverteerdirect