18-05-2011

Aanrader » NYX producten

Misschien is het jullie al opgevallen toen jullie naar mijn wishlist keken: er staan aardig wat producten op van het merk NYX. NYX wordt niet in Nederlandse winkels verkocht, maar gelukkig wel op internet. Op verschillende sites kan je NYX bestellen (www.boozyshop.nl bijvoorbeeld). Ik heb verschillende producten van NYX in mijn stash, en ik ben met alles (op één kleine uitzondering na) meer dan tevreden! Oja, en had ik al gezegd dat NYX heeeeel fijn is voor je portomonnee?

Klik op de foto's voor een grotere weergave.Op deze foto zie je de producten die ik tot nu toe heb van NYX. Je ziet lipsticks, lipglossjes, pigments, een oogschaduwpalette en een eyeliner.Op de twee foto's hierboven zie je mijn donkere/felle lipsticks van NYX. Ook heb ik swatches gemaakt, zoals je ziet is het pigment erg goed!
De namen van links naar rechts, op beide foto's: Watermelon, Rose, Eros, Doll.Op de twee bovenstaande foto's zien jullie mijn lichtere/nude lipsticks. Ook van deze is het pigment weer uitermate goed! Deze gebruik ik dagelijks.
De namen van links naar rechts, op beide foto's: Summer Love, Thalia, Sky Pink, Tea Rose.
Op de bovenstaande drie foto's zien jullie als eerst het oogschaduwpalette Strike A Pose, dit is van de Runway Collection. Op de foto daaronder zien jullie swatches van de bovenste rij uit het palette, en op de laatste foto zien jullie swatches uit de onderste rij uit het palette. Geweldige kleurtjes, en wederom geweldige pigmentatie!Aanschouw deze schattige pigments! Ze zijn echt hééél schattig en klein! Ik ben echt verliefd op ze, haha. Dit waren mijn eerste pigments, en ik vind het nog best lastig om ze zorgvuldig en netjes aan te brengen, zonder dat mijn hele vloer/kast/bureau helemaal volligt met losse oogschaduwpoeder! Maar dat is ook een kwestie van oefenen. Het pigment is erg goed, en ze zijn prachtig voor in je binnenste ooghoek, of als lijntje bij je onderste wimperrand. Van links naar rechts, op beide foto's: Pearl, Lilac Pearl, Nude Pearl, Oro Pearl. Deze pigments komen uit de Ultra Pearl Mania collectie.Dan nog de lipgloss! Ook hier ben ik weer (het wordt een beetje saai) uitermate tevreden over! Ze ruiken lekker, een beetje naar sinaasappel, maar niet te sterk. Ook geven ze erg goed kleur af en blijven ze best lang zitten. Van links naar rechts, op beide foto's: Baby Pink, Strawberry, Frosted Red, True Red.


Als laatste zien jullie een swatch van het enige product wat mij tot nu toe heeft teleurgesteld van NYX: De Felt Tip Eyeliner. Zoals jullie op de foto zien komt er weinig kleur van af. Alleen als je heel hard drukt krijg je meer kleur, maar dan krijg je ook meteen een dikke streep. Ik wil altijd beginnen met een wat dunner streepje, maar dan komt er nauwelijks kleur af. En dan het volgende minpunt: de kleur díe er af komt, is niet totaal zwart. Sterker nog: Het lijkt meer groenig! Maar ik moet wel zeggen dat ik niet zeker weet of dit echt aan het product zelf ligt, of aan MIJN eyeliner. Een vriendin van me heeft deze eyeliner ook, en bij haar geeft 'ie prima kleur af. Misschien heb ik gewoon pech gehad...

Hoe dan ook: NYX heeft een heeeeleboel fijne producten! Ik ben fan! Misschien begrijpen jullie nu waarom ik zoveel producten van NYX op m'n wishlist heb staan, haha.
Waren jullie al bekend met dit merk? Zo ja, wat ken/heb jij ervan?

Adverteerdirect