15-06-2011

NOTD: Essence Cut Of The Beige

Van de You Rock collectie van Essence kocht ik vorige week dit leuke nagellakje. Ik heb niet zo veel bruin/goud getinte nagellak in mijn stash, dus deze vond ik wel leuk om aan mijn stash toe te voegen!Hier zie je de nagellak aangebracht op mijn nagels. Ik heb de foto wazig gehouden zodat de lichte shimmer een klein beetje naar voren komt.


Ik vond hem iets te 'saai' en dacht dat gouden holografische glitter er wel leuk bij zouden staan! Ik heb de INM Northern Lights Topcoat gebruikt.


Ik moet zeggen dat ik dit lakje niet goed vind. Na één dag(!!!) chipte de nagellak al, ik had echt flinke tipwear. Normaal gesproken krijg ik dat pas na 2 à 3 dagen. Dat was dus best een teleurstelling. Het lakken op zich ging ook niet zo goed, hij lakt vrij streperig. Wel is de dekking goed: je hebt 2 laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen.

Het lakje kostte rond de 2 euro, geloof ik. Ik heb het bonnetje weggegooid per ongeluk, mijn excuses! Als je dit lakje nog wilt moet je wel snel zijn, want de collectie is maar tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Adverteerdirect