16-06-2011

LOTD: Brown Eyeliner

Zoals jullie weten draag ik héél graag zwarte eyeliner. Zo'n beetje elke dag. Maar tegenwoordig vind ik het ook wel leuk om mijn zwarte eyeliner af te wisselen met een veel zachtere, bruine eyeliner.Foto met flits. Op deze foto komen de shimmers goed over.


Foto zonder flits. Op deze foto kan je de eyeliner duidelijk zien.

Als eerst bracht ik (uiteraard) een oogschaduwbasis aan. Daarna bracht ik een matte, witte oogschaduw aan als basiskleur, op mijn hele ooglid. Vervolgens heb ik gebruik gemaakt van mijn óh zo fijne NYX pigment in de kleur Nude Beige. Ook deze bracht ik over mijn hele ooglid aan (moet je die shimmer eens zien, zóoo mooi!!!) Daarna bracht ik met een bruine oogschaduw - ja, je leest het goed, oogschaduw - van Catrice de liner aan. Ik maakte een wing om wat schaduw te creëren, waardoor je buitenste wimpers optisch langer lijken. Ook heb ik de bruine oogschaduw aangebracht op mijn onderste wimperrand. Daarna een likje mascara eroverheen, en klaar! Heel simpel, maar toch een geslaagde (en erg draagbare) ooglook.


Op mijn gezicht heb ik alleen wat poeder, bronzer en blush. Op mijn lippen heb ik My Favorite Milkshake van de Stay With Me lipglosjes van Essence.

Adverteerdirect