04-09-2011

ELF Kwasten van de 1 euro-lijn


Een tijdje geleden zagen jullie een shoplog van ELF. Ik hoorde veel goede dingen over de kwasten van ELF, dus besloot ik ook een paar kwasten te bestellen. Kwasten van 1 euro? Die wil ik wel proberen!


Dit is de poederkwast. Deze gebruik ik om mijn poeder op mijn hele gezicht aan te brengen, om mijn gezicht te matteren. De haren van de kwast zijn ontzettend zacht. Ik heb nog niet veel verschillende merken kwasten uitgeprobeerd, maar ik kan jullie vertellen dat dit tot nu toe de meest zachte poederkwast is die ik ooit heb gebruikt! Ik ben er echt ontzettend tevreden over en ik gebruik hem elke dag. Deze kwast is onmisbaar geworden voor mijn dagelijkse routine!


Dit is de 3-in-1 kwast, zoals ELF deze kwast noemt. Het is een schuin afgesneden kwastje, die je voor je blush, highlighter en bronzer kunt gebruiken. Ik zeg expres 'kwastJE', omdat ik me verbaasde over de grootte van deze kwast! Ik ben gewend aan grotere blushkwasten, en deze is wel een slag kleiner. Maar dat geeft natuurlijk niet, ik gebruik deze kwast nu alleen om te contouren - om bronzer aan te brengen, dus - en daarvoor is hij perfect! De haren zijn wederom ontzettend zacht en fijn. Ook pakt de kwast voldoende product op. Ook deze kwast is onmisbaar geworden in mijn dagelijkse routine!


Dit is de schuine oogschaduwkwast. Deze kwast gebruik ik om oogschaduw op het ooglid aan te brengen. Ook gebruik ik hem soms om highlighter onder mijn wenkbrauw aan te brengen. De haren van de kwast zijn weer erg zacht en nemen voldoende oogschaduw op. Het is een simpel kwastje, maar wel erg prettig in gebruik. Ook over deze kwast ben ik erg tevreden.


Als laatst bestelde ik de concealerkwast. Deze kwast is echt mini! Dat kan je ook al wel zien als je deze foto vergelijkt met de foto van het oogschaduwkwastje, die ook al vrij klein is. Ik ging er vanuit dat ik deze kwast kon gebruiken om concealer onder mijn ogen aan te brengen, maar daar is hij echt te klein voor. Het duurt eeuwen voordat ik dat met deze kwast heb gedaan! Dan gebruik ik toch liever mijn vingers. Waar ik deze kwast wel voor gebruik, af en toe, is voor onzuiverheden. Je kent het wel, hier en daar die paar pukkeltjes. Verder heb ik niks over deze kwast te zeggen: hij is fijn, maar ik gebruik hem toch niet zo vaak omdat ik hem groter in gedachten had.

Alle kwasten van deze lijn kosten 1 euro. Dat is niks, toch?! Heerlijk, die budget spulletjes van ELF. ELF heeft echter ook nog een studiolijn en een minerale lijn, waar ze ook kwasten van hebben, maar die kosten weer wat meer.

Deze vier kwasten kan ik jullie zeker aanraden! Ze zijn allemaal prettig in gebruik en lekker zacht. Welke kwasten van ELF raden jullie mij aan? Misschien iets van de andere lijnen?

Adverteerdirect