29-09-2011

Sephora 3 voor 10 actie!


Het was weer zover: de Sephora 3 voor 10 actie! Dat betekent: duizenden meiden verspreid over heel Nederland die zich verzamelen bij de Sephora filialen om de producten te kunnen bemachtigen die normaal gesproken zo’n 15 euro per stuk kopen en niet bang zijn om andere meiden (of zelfs oudere dames) aan de kant te duwen! Jawel, de meiden die weleens bij de Sephora 3 voor 10 actie zijn geweest herkennen dit denk ik wel: één grote chaos bij de bakken vol met make-up producten!

Ook ik ben schuldig: ik maak ook maar al te graag gebruik van deze beroemde actie van Sephora. De vorige keer ben ik een beetje uit mijn dak gegaan en heb ik 12 producten van Sephora gekocht tijdens deze actie. Ik ben er toen achter gekomen dat ik allergisch ben voor de oogschaduws (iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt) en dat ik eigenlijk van alles had gekocht wat ik eigenlijk nooit gebruik. Dat wilde ik dit keer anders aanpakken: ik ging doelgericht naar de Sephora en wilde sowieso een mineral loose powder foundation, een gewone vloeibare foundation en een illuminator (vloeibare highlighter die je kunt mengen met je gewone foundation voor een gezonde ‘glow’).

Eenmaal in de Sephora was het uiteraard weer één grote chaos en waren de meeste bakken al leeggeplunderd. Wat er nog veel was: veel te shimmery blushes, chunky glitter lipsticks, veel te donkere foundations, een shitload aan oogschaduws (waar ik dus niet tegen kan), lipgloss en veel van de doorzichtige primers. Helaas, helaas. De illuminators waren nergens meer te bekennen en waren uitverkocht. De vloeibare foundation ging ook niet door, aangezien alleen nog de donkerste kleuren over waren gebleven. Tot mijn grote vreugde (en verbazing) zag ik wel de minerale poeder foundation in de juiste kleur! Die pakte ik zo snel als ik kon – ik kreeg er zelfs nog bijna ruzie om met een meisje die deze ook graag wilde. Oké, nu had ik één dingetje, maar de actie geldt natuurlijk pas bij drie producten dus ‘moest’ ik nog twee producten zoeken die ik wilde hebben. Uiteindelijk nam ik maar twee lipglosses mee, omdat ik verder niks leuks meer zag.

Sephora Mineral Loose Powder Foundation in de kleur Light – 10


Links: Sephora lipgloss in Miami Pink Reflex – 13. Rechts: Sephora lipgloss in Hippie Pink Shimmer – 12


Swatch van Miami Pink Reflex:


Swatch van Hippie Pink Shimmer:


De lipglosses zijn erg fijn en plakken niet. Miami Pink Reflex bevat vooral heel veel shimmers, en er is niet echt veel van de kleur terug te zien. Met Hippie Pink Shimmer ben ik ontzettend blij, deze geeft een mooie felroze kleur af en bevat ook een subtiele shimmer. Van de losse poeder foundation krijgen jullie binnenkort nog een review! Deze ga ik natuurlijk eerst goed uitproberen en testen.

De twee lipglosses kosten normaal gesproken 12,80 en de losse poeder foundation kost 16,40. Dat zou in totaal dus 42,00 kosten en nu heb ik er maar 10,00 voor betaald! Mooi, toch?

Wat hebben jullie gekocht tijdens deze actie?

Adverteerdirect