01-09-2011

Shoplog, augustus 2011 Douglas & Kruidvat


Een aantal dagen geleden was ik met Jamilla in de stad omdat we allebei wat spulletjes uit de Ballerina Backstage collectie van Essence wilden scoren. Ik had ook nog een cadeaukaart van de Douglas, nog van mijn verjaardag, en aangezien ik al lang wist wat ik daarvan wilde kopen heb ik dat ook maar meteen gedaan!

Dít was wat ik graag wilde kopen van de Douglas kaart! Mijn zus wilde me dit parfum cadeau geven voor mijn verjaardag, omdat ik deze graag wilde, maar ze hadden deze niet meer op voorraad in het filiaal in haar woonplaats. Nu heb ik hem lekker gekocht van de cadeaukaart! Het is Lola, van Marc Jacobs. Ik ben er nu al zóoooo blij mee! Hier komt natuurlijk binnenkort een review over.


Eenmaal in de Kruidvat, hadden we nog keuze zat uit de producten van Ballerina Backstage. Alles lag er nog, op een paar nagellakjes na (als ik het me goed herinner). Ik nam de blush soufflé mee, samen met de oranje lipgloss.

De blush soufflé: 01 Prima Ballerina


De lipgloss: 02 On Your Gracile Tiptoe


Op meerdere beautyblogs kwam ik deze lipstick van Catrice tegen. Ik was al een tijdje op zoek naar zo'n creamy, lichtroze, NIET frosty kleurtje, dus ik heb hem meteen meegenomen toen ik 'm zag liggen! Ik vind 'm echt prachtig!

De Catrice lipstick: Ultimate Colour 130 Frozen Rose


Vervolgens keek ik nog even in de rommelbakken (of hoe ik ze altijd noem: grabbelbakken) en vond ik nog deze twee producten van Gosh.

De lipstick: Velvet Touch 128 Mocha


De lipgloss: Cool Lip Jam 102


Ik ben met alle producten ontzettend blij, maar de Gosh lipstick in Mocha was echt een miskoop, haha. Veel te donker en bruin! Niet mijn smaak. Gelukkig heb ik er maar 1 euro voor betaald! De lipgloss vind ik wel erg mooi, en ook daar betaalde ik maar 1 euro voor. Heerlijk, die grabbelbakken!

Wat hebben jullie van de Essence Ballerina Backstage collectie?
En kennen jullie Lola van Marc Jacobs al?

Adverteerdirect