17-10-2011

The Body Shop Vitamin E Moisture Serum


Alweer een flinke tijd geleden kocht ik het Vitamin E Moisture Serum van The Body Shop. Ik had eigenlijk nog geen gezichtsserum en was wel benieuwd of het iets voor mijn huid zou doen – en wat dan wel precies. Ik heb dit serum nu een aantal weken (maanden?) gebruikt en ik vond het wel tijd voor een review.


Wat belooft het?
“Een geconcentreerd serum om te gebruiken voorafgaand aan dag- of nachtcrème, om het vochtgehalte op een hoger peil te houden en de huid te beschermen. Vitamine E werkt beschermend, en tara-extract helpt het vochtgehalte van de huid te verhogen. De huid voelt direct glad aan en blijft bij regelmatig gebruik beter in conditie.”


De verpakking
Het serum komt in een plastic pompflacon met een lichtroze etiket met daarop de informatie over het product. Ik vind verzorgingsproducten met een pompflacon altijd erg prettig; ze zijn makkelijk en hygiënisch in gebruik. Over de verpakking heb ik weinig te vertellen verder, ik ben tevreden.


Het serum
Het serum zelf is wit en een beetje transparant. Het is een luchtig goedje, geen dikke crème, eerder een soort ‘gel’ op waterbasis. Het is erg makkelijk te verdelen over de huid en trekt meteen in.

In gebruik
Ik gebruik het serum ’s avonds als ik mijn gezicht heb gereinigd. Wanneer mijn huid helemaal schoon en droog is, gebruik ik een half pompje van het serum – dit is echt al genoeg! Ik breng het serum met mijn vingers aan op mijn hele gezicht en zorg dat het goed verdeeld wordt. Dit laat ik een minuutje intrekken en vervolgens breng ik mijn nachtcrème aan.

Werkt het?
Het Vitamin E Moisture Serum maakt mijn huid zeker lekker glad en zacht. In het begin dacht ik dat het serum naast het glad en zacht maken niet veel deed voor mijn gezicht. Na het een aantal weken elke avond te hebben gebruikt, merk ik wel dat mijn huid iets gehydrateerder is. Mijn gezicht heeft net iets meer die gezonde glow en die frisse uitstraling dan eerst. Het is zeker geen wondermiddel dat je echt niet kan missen, maar het serum is wel een fijne toevoeging aan mijn dagelijkse routine.

Voor 30 ml betaal je €16,00, wat een redelijke prijs is aangezien je maar een half pompje per keer gebruikt. Je kunt dit serum kopen bij The Body Shop filialen, maar ook bij hun onlineshop.

Gebruiken jullie een gezichtsserum? Zo ja, welke?

Adverteerdirect