15-11-2011

NOTD: Diamond Cosmetics Nice 'n Naked

Ik plaats redelijk vaak NOTD’s, meestal eentje per week. Vrijwel altijd ben ik tevreden over de nagellak die ik laat zien, maar vandaag plaats ik een NOTD van een nagellak waar ik eigenlijk niet zo blij mee ben, achteraf gezien. Je zou het ook wel een miskoop kunnen noemen.


Ik heb het over Nice ’n Naked van Diamond Cosmetics. Toen ik deze kocht, al een hele tijd terug, dacht ik dat ik een mooi beige nudekleurtje had gekocht. In eerste instantie was ik er wel blij mee, maar ik greep er niet naar en droeg ‘m steeds maar niet. Ik besloot hem toch eens een keer op te doen, en ik had nu echt door dat het een miskoop is. De kleur is me veel te beige, veel te gelig.

De structuur van de nagellak is wel oké. Op de foto met flits kun je wel zien dat hij een klein beetje streperig opdroogt. De droogtijd van Nice ’n Naked bedraagt zo’n 3 minuten, wat ik prima vind.


De dekking is overigens wel goed voor zo’n licht lakje; na twee laagjes is ‘ie dekkend. Een derde laagje zou eventueel ook nog kunnen, maar ik vond het zelf niet nodig.

Van Diamond Cosmetics heb ik momenteel vier nagellakjes in mijn bezit, en met de andere 3 ben ik wel erg blij. Het ligt gewoon echt aan de kleur, die vloekt een beetje met mijn huidskleur en ik ben er gewoon geen fan van.


Diamond Cosmetics heeft gelukkig nog wel heel veel andere kleuren, dus laat je niet afschrikken door Nice ’n Naked. Op onder andere Boozyshop kun je terecht voor dit leuke budgetmerk.

Hebben jullie weleens nagellak van Diamond Cosmetics geprobeerd?

Adverteerdirect