06-12-2011

Revlon Berry Haute Lipstick


Laatst liet ik zien dat mijn pakketje uit Amerika na twee weken binnen is gekomen. In dat pakketje zaten twee prachtige producten van Too Faced, maar ook één mooie lippenstift van Revlon. Op YouTube had ik al veel Amerikaanse beautyguru’s positief horen praten over de lipsticks van Revlon, en aangezien ze in Amerika niet zo duur zijn, besloot ik er eentje te bestellen. Ik koos voor de kleur Berry Haute, een bijzondere plumkleur.


Berry Haute is een Super Lustrous Lipstick, van Revlon. De verpakking van de lippenstift vind ik mooi. De huls is glanzend zwart en de naam van het merk Revlon staat met zwarte letters in een gouden stuk geschreven. De binnenkant van de huls, waar de lippenstift uitkomt, is ook goud. Dit geeft een luxe uitstraling. De verpakking vind ik simpel, maar wel chic. De huls geeft me trouwens een beetje een vintage gevoel, het is echt een lippenstift die mijn oma vroeger zou kunnen hebben gebruikt (maar dan in het rood, natuurlijk). De bovenkant van de huls is doorzichtig, je kunt de lippenstift er dus doorheen zien. Grappig detail!


Eén laagje van Berry Haute geswatched op mijn hand
Berry Haute is een plumkleurige lipstick. De kleur van de lippenstift kun je ook omschrijven als roze-paars. In bepaald licht doet het me ook aan violet denken. De kleur neigt zeker meer naar paars dan naar roze, het is geen alledaags roze kleurtje. Ik moet zeggen dat ik ook schrok toen ik de lippenstift in real life zag, maar eenmaal geswatched op mijn hand, en vervolgens aangebracht op mijn lippen, merkte ik toch wel dat ik de juiste lippenstift had gekozen en dat dit echt een goede aanvulling is op mijn lippenstiftstash (aangezien ik al vrij veel roze- en roodtinten heb). Berry Haute is wel een gewaagde kleur, het is vrij ‘purple in your face’, wat misschien niet voor iedereen prettig is om te dragen. Zelf vind ik dat ik de kleur kan hebben, ik vind het mooi staan bij mijn groene ogen. De swatchfoto's hieronder komen niet helemaal overeen met de kleur in het echt. De echte kleur zit ongeveer tussen de twee foto's in.


In het felle licht

's Avonds in het minderfelle licht
De lippenstift is creamy en glijdt makkelijk over de lippen. De pigmentatie is erg goed, maar je kan de kleur wel goed opbouwen. Het is niet zo dat je na één veegje knalpaarse lippen hebt. Dit kun je wel bereiken, door zo’n twee à drie keer met de lippenstift over je lippen heen te gaan. Berry Haute heeft een mooie glans, maar geen shimmers. De lippenstift droogt matte op, maar droogt de lippen niet uit. Hij blijft goed op zijn plek, ook al is ‘ie vrij creamy.

Ik ben heel enthousiast over deze lippenstift van Revlon. Wanneer mijn budget het weer toelaat, plaats ik zeker nog een bestelling bij onderstaande site om nog meer lipsticks van Revlon te proberen!

Berry Haute heb ik gekocht voor $4,50 (€3,36) bij een Amerikaanse webshop, genaamd All Cosmetics Wholesale. Dit is een betrouwbare webshop, hij is ook vrij bekend onder de beautybloggers. Je kunt hier nog veel meer koopjes vinden, onder andere van Revlon, MAC, Too Faced, Urban Decay, Chanel, Stila, en nog veel meer leuke merken. Je kunt op de site veilig betalen met PayPal.

Heb jij ervaring met producten van Revlon? Zou jij paarse lippenstift durven dragen?

Adverteerdirect