05-05-2012

OOTD: Sheer blouse


Vorige week zaterdag ging ik met Jamilla naar Rotterdam Alexander om te winkelen. Natuurlijk gingen we vooral voor Primark, waar we altijd wel iets leuks kunnen vinden (en waar we elkaar bijna een half uur kwijt waren in de mensenmassa). Beiden werden we verliefd op een sheer blouse die we zomaar tegenkwamen en uiteraard namen we deze allebei mee naar huis. Vandaag laat ik jullie een outfit zien met deze prachtige blouse! 


De blouse is sheer, wat betekent dat 'ie semi-transparant is. Sommige meiden dragen zo'n blouse met alleen een bh eronder, maar dat is voor mij toch iets te gewaagd. Ik koos ervoor om er een basic wit spaghetti-topje onder te dragen.Ik combineerde de blouse met mijn nieuwe roze broek die ik laatst bij H&M bestelde. Ik ben dol op deze broek en ik vind deze kleur goed bij de lichte crèmekleur van het blouseje passen.Ook droeg ik een simpele bruine, gevlochten riem met gouden details, die weer goed bij de gouden knopen van de blouse passen. Ik wilde eigenlijk zonder riem gaan, maar dan zou mijn broek steeds afzakken. Dan maar zo!Ik heb altijd een schoenenprobleem, want ik weet nooit goed welke schoenen ik bij mijn outfits aan moet doen. Van de schoenen waaruit ik kon kiezen leek dit me de beste keuze, maar helemaal zeker ben ik er niet van. Dus, wat vinden jullie van de schoenen bij deze outfit? Passen ze er volgens jullie wel of niet bij?


 
Op de foto's hierboven zie je de details van de blouse. Ik vind de gouden knoopjes erg leuk, dat staat zo chic! Ook het zakje vind ik een leuk extraatje, ik hou van zulke details. Op de tweede foto kun je zien hoe transparant de blouse is. Hij is dan ook niet erg warm, het stofje is heel dun.Ik droeg bij de outfit gouden oorbellen die van Ebay komen. Zien jullie trouwens iets anders aan m'n gezicht? Haha, ik heb sinds dinsdag een beugel. Deze foto's zijn gemaakt toen mijn beugel er net een uurtje in zat, vandaar het rare smoelwerk. Ik moet nogal wennen aan zo'n ijzeren ding in m'n mond!Ik was vanochtend een beetje te enthousiast met mijn mascara in de weer geweest, het effect is net iets te spinnenpoterig (ik krijg al kriebels wanneer ik het woord 'spin' typ, ewww). Ik droeg geen oogschaduw, alleen een winged liner en veel te veel mascara.

Primark sheer blouse - €14,99
H&M warmroze jeans - €29,95
Primark bruin, gevlochten riempje - ongeveer €3,- (deze kocht ik vorig jaar)
Shoe Outlet taupekleurige leren laarsjes - in de sale voor €30,- gekocht
Ebay gouden oorbellen - ongeveer 1,-

Wat vind jij van de sheer blouse trend? Doe je eraan mee, of laat je deze trend aan je voorbij gaan?

Adverteerdirect