23-05-2011

Mini shoplog! HEMA & Kruidvat


Vandaag was ik even in de stad (werk aan het zoeken, alweer...). Pasgeleden ben ik mijn wenkbrauwpotloodje van de HEMA verloren. Het potloodje zelf gebruikte ik bijna niet, alleen af en toe om mijn wenkbrauwen ietsjes bij te werken. Maar aan de achterkant zit een borsteltje (spooley) waar ik mijn wenkbrauwen altijd mee kamde. Dus ik bedacht me dat het hoog tijd was om een nieuwe te kopen bij HEMA! Eenmaal in de HEMA kon ik het niet laten om nog wat andere spulletjes te kopen, en toen ging ik ook maar meteen de Kruidvat in.Op deze foto zie je het wenkbrauwpotloodje (10). Ook heb ik een wenkbrauwgel gekocht. Die ik heb, van Essence, is bijna op. Over deze had ik wel goede dingen gelezen, dus ik ben benieuwd! Ik weet wel dat hij er vrij intimiderend uitziet qua kleur, maar op de swatch zul je zien dat er heel weinig pigment afkomt (gelukkig!).


Bij de HEMA waren de scrubs in de aanbieding, zag ik toevallig toen ik voor het schap stond. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze scrubs, en nu ze toch in de aanbieding waren heb ik er maar meteen eentje meegenomen! Dit is de almond (amandel) versie. Ik heb hem net al gebruikt tijdens het douchen, en het is écht een aanrader! Hij ruikt heerlijk en mijn huidje wordt er lekker zacht van. Deze scrub is trouwens niet geschikt voor je gezicht.


Bij het Kruidvat zag ik deze taupe-kleurige oogschaduw van Catrice liggen. De oogschaduws van Catrice zijn erg goed, vind ik, ze bevatten enorm veel pigment en zijn goed uit te blenden. Het is 270, Grey's Philosophy. Dit is een perfect kleurtje voor in je arcadeboog! Ook zie je de Perfect Adapt Concealer. Deze is speciaal bedoelt voor de donkere kringen onder je ogen. Ik heb hem nog niet geprobeerd; morgenochtend ga ik er meteen mee aan de slag! Ik heb hem in 010, Light Beige.


Ook waren een aantal producten van Gosh voor de helft van de prijs. Over deze lipgloss had ik al veel gelezen, en besloot er maar eentje te kopen. In de dop zitten twee ledlampjes! Dit is erg handig, voor als het wat donkerder is. Zo kan je je lipgloss perfect bijwerken! Aan de zijkant van de lipgloss zit een spiegel. Ik heb nummer 03. De lipgloss heeft geen klassieke applicator maar een kwastje. Ik kan jullie vertellen; hij ruikt erg sterk naar caramel/vanille. Ik kan er op zich wel tegen, maar ik kan me voorstellen dat er meiden zijn die dit toch echt een te overheersende geur vinden. De kleur is wel erg mooi: lief lichtroze, met holografische kleine glittertjes. Ook zie je Stay With Me lipgloss van Essence, in 02, My Favorite Milkshake. Deze lipgloss ruikt erg lekker zoet, niet te sterk. De gloss is best gepigmenteerd en is vrij plakkerig van substantie. Daardoor blijft hij wel langer zitten dan 'gewone' lipgloss. Deze lipgloss heeft een sponsapplicator, maar met een gekke vorm, al zeg ik het zelf.


Hier zie je swatches van de producten die ik heb gekocht. Alleen de concealer ben ik vergeten te swatchen, mijn excuses hiervoor.
V.l.n.r.:
- HEMA wenkbrauwgel in Brown
- HEMA wenkbrauwpotlood in 010
- Catrice oogschaduw in Grey's Philosophy
- Gosh lipgloss in 03
- Essence lipgloss in My Favorite Milkshake
- HEMA bodyscrub in Almond

Adverteerdirect