08-06-2011

Tag: Show your screen!

Een aantal dagen geleden kreeg ik van Carola (bedankt voor het taggen!) deze leuke tag.

De bedoeling van deze tag is dat je;

• Een printscreen van jouw bureaublad plaatst
• Je geeft een korte toelichting over de achtergrond
• Je geeft een korte toelichting over de programma’s die je gebruikt
• Je geeft deze tag door.

Mijn bureaublad:


Achtergrond

Misschien wisten jullie het nog niet; maar ik ben gék op eten. Ik hou heel erg van gezond eten en lust elke groente, maar natuurlijk gaan ongezonde dingen er ook goed in! Dit plaatje vond ik ten eerste erg schattig, en ik vind alle dingen die erop staan lekker! Is het niet supercute? De rest van mijn achtergrond is gewoon roze, omdat het én bij het plaatje past, én mijn lievelingskleur is.

Programma's die ik gebruik
Buiten de gewone 'standaard' programma's (prullenbak, deze computer, windows media player etc.) gebruik ik de volgende programma's het meest:
- Ares. Dit is mijn download programma. Hiermee kan ik (virusvrij!) muziek downloaden.
- Youtube Converter. Hiermee maak ik van muziekfilmpjes op youtube, die ik niet kan vinden op Ares, mp3 bestanden voor op mijn ipod.
- Sopcast en Pc Streams. Hiermee kijk ik voetbal. Ja, het is waar, ik kijk graag naar voetbal. Ik heb geen eredivisielive thuis, dus dan moet ik de wedstrijden maar via de computer kijken! (Jammer genoeg is het seizoen nu afgelopen!)
- Blackberry Desktop Software. Dit is het programma waarmee ik filmpjes, afbeeldingen en muziek etc. op en van mijn Blackberry kan zetten/halen.
- Ccleaner & AVG. Met AVG scan ik zo nu en dan mijn computer, op zoek naar virussen om die vervolgens te verwijderen. Met Ccleaner spoor ik overbodige bestanden op, om zo ruimte te besparen in het geheugen van mijn pc.
- Logitech Image Studio. Ik heb een Logitech webcam, en soms maak ik daar foto's mee. Niet meer zo vaak, omdat ik nu een eigen camera heb, maar af en toe gebruik ik het programma nog wel.

En verder heb ik allerlei mapjes op mijn bureaublad staan, en natuurlijk Microsoft Word!

Ik geef deze tag door aan:
Sam, Manon, Jorna, Jody, en Helena

Adverteerdirect