18-09-2011

LOTD Sleek Nude Collectie


Eerder liet ik jullie een review zien met swatches van de nieuwe collectie van Sleek: The Nude Collection. Natuurlijk kon ik niet wachten om een look met deze producten te maken en er was ook vraag naar in de comments. Vandaag heb ik een complete look gemaakt met de producten van de collectie: met het Au Naturel palette, Suede blush en de Bare Minimum pout polish!

Voor de ooglook gebruikte ik het Au Naturel palette:
Nougat - binnenste ooghoek, op 1/3 van het ooglid en onder de wenkbrauw als highlighter
Cappuccino - 2/3 van het ooglid (een beetje gemengd met Nougat)
Taupe - in de crease voor wat shimmer en warmte en bij de onderste wimperrand
Moss - in de buitenste ooghoek en in het buitenste deel van de crease, en bij de onderste wimperrand

That's it! Geen eyeliner dit keer, omdat ik de look vrij nude wilde houden, passend bij de collectie. Natuurlijk wel wat mascara, om de look af te maken.


De blush die ik heb gebruikt is natuurlijk de Suede blush uit deze collectie. Ik ben echt verliefd geworden op deze bijzondere blush. Geheel matte, en bruin in plaats van de standaard kleuren blush (roze en peachy). Ik heb ontdekt dat deze kleur me eigenlijk wel goed staat en ik gebruik de blush nu meerdere malen per week. De glitters die je op mijn wangen ziet is trouwens fall-out van de oogschaduw, haha.

Op mijn lippen heb ik Bare Minimum , de bijhorende pout polish. Zoals je kan zien is er van het nude kleurtje niet meer echt iets terug te zien op mijn lippen, het geeft enkel een mooie glans en verzorgt goed.

Sorry voor de wazige fullface-foto's, mijn camera werkte niet echt mee zo vroeg in de ochtend.

Adverteerdirect