03-07-2012

I did some sale shopping!


Who loves sale shopping? Lotte loves sale shopping! Is it true? Hmmhmm, I do, I do, I doo-oooo! Jup, ik ben dol op sale. Kledingstukken die ik normaal 'te duur' vind, koop ik dan met veel plezier voor een zachter prijsje. Op 't moment heeft zo goed als elke winkel sale, een waar shopparadijs voor meiden die niet zoveel te besteden hebben, óf die gewoon alles voor een prikkie op de kop willen tikken. Ik heb me nog ingehouden, want zóveel leuks zag ik niet. Toch laat ik mijn nieuwe aanwinsten graag aan jullie zien!





Mijn roze shorts is het enige item dat ik níet in de sale kocht. Máárrrr ik zet deze er toch bij, want ik heb 'm wel net nieuw en hij is nu wel in de sale! Balen voor mij dus, ik heb er €19,95 voor betaald terwijl precies dit broekje nu 10 euro goedkoper is. Helaas, maar ik ben alsnog hartstikke blij met dit roze broekje. Deze komt van H&M en is gemaakt van spijkerstof, maar wel stretchy. Past perfect en zit heerlijk!


Snel over naar de échte sale items. De jurkjes hierboven zijn precies hetzelfde, op de kleur na dan. Het zijn hele simpele jurkjes die er zonder tailleriempje uitzien als een nachthemd, haha. Omdat ik weinig zomerjurkjes heb die écht heel lekker luchtig zijn, nam ik deze twee mee. En met tailleriempje zijn ze nog best leuk, als ik er ook nog wat sieraden bij zou dragen! Voor de blauwe betaalde ik €1,00 en voor de witte €3,00. Dat is nog eens budget shoppen! Beide jurkjes zijn overigens van H&M.


Ook dit jurkje is van H&M en is wederom heel simpel. Het zwarte jurkje heeft een touwtje in de taille dat ervoor zorgt dat je figuur er mooi in uit komt. Ook heeft het jurkje een borstzakje, die op de foto's niet zichtbaar is. In de winkel twijfelde ik, ik dacht dat het te 'nachthemderig' zou zijn, maar eenmaal thuis aangedaan stond het juist wel schattig! Voor dit zwarte model betaalde ik €5,00.


Ah, mijn favoriete sale aankoop! Dit schattige, koraalkleurige jurkje komt ook van H&M (wordt het al saai?) en kost nu nog maar €7,00. Deze kleur vind ik geweldig voor de zomer en het model staat me goed, al zeg ik het zelf. De knoopjes, het bandje in de taille en het ribeffect op het bovenstuk zijn leuke details die het jurkje net wat specialer maken.


Als laatst heb ik een driekwartsbroek bij Zaza gekocht, een kledingwinkel in Arnhem. Wanneer het heel warm is en ik naar stage moet, weet ik nooit wat ik aan moet trekken. Bijna al mijn jurkjes, shorts en rokjes zijn vrij kort, die kan ik zonder legging niet aan naar de basisschool, dat is gewoon niet netjes en professioneel als je voor de klas staat (vind ik). Een legging is te warm op dagen dat het buiten 25 graden is, dus dan maar een iets langer kledingstuk. Op zulke dagen komt zo'n driekwartsbroek goed van pas, deze heb ik dan ook speciaal voor stage gekocht. Het riempje zat al in de broek, maar deze kan ik er uithalen als ik dat zou willen. De broek was eerst €35,00 en nu betaalde ik er €27,00 voor.

Dat was 't alweer! Zoals ik al zei: ik heb me ingehouden. En stiekem is er alweer een H&M bestelling naar me onderweg, waar jullie vast ook nog wel iets van zullen zien. Tja, what can I say? H&M is nu eenmaal mijn favoriete kledingwinkel, en zeker wat sale betreft!

Waar shop jij het liefst als er sale is?

Adverteerdirect