12-09-2011

TAG: Nagellak tag!

Een aantal dagen geleden kreeg ik van Maud van Beauty Before Breakfast een leuke tag, namelijk de Nagellak Tag. Ik hou van nagellak en ik praat er ook graag over, dus ik was hier natuurlijk erg blij mee! Bij deze: bedankt voor het taggen, Maud! :)
Uit hoeveel lakjes bestaat jouw stash?
Ik heb ze even snel voor jullie geteld. Momenteel heb ik welgeteld 110 nagellakjes in mijn stash. Dat vind ik nog best redelijk, haha!

Van welk merk bezit je de meeste lakjes?
Zo uit mijn hoofd, zonder te tellen, denk ik Catrice. Ik heb vrij veel nagellak van de Ultimate Lacquer lijn, en ook nog een paar losse LE's. Ook van Essence heb ik trouwens best veel nagellak, van verschillende collecties.

Wat is de meest voorkomende kleur?
Dit is een makkie: rood en roze! Wel veel verschillende tinten binnen die twee kleuren: het varieert van bubblegum pink tot donker wijnrood.

Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik dacht eerst van niet, maar laatst zag ik op een andere blog een NOTD van een Illamasqua lakje, met een rubberachtige finish. Zo eentje heb ik nog niet! Oh, en ik heb ook geen crackle lak, omdat ik dat gewoon niet zo mooi vind.

Welke nagellak draag je het meest (kleur/merk/naam)?
Dat is een moeilijke vraag! Ik wissel zoveel mogelijk af, ik vind het saai om steeds dezelfde nagellak te dragen. Maar ik denk dat het Bloody Mary To-Go van Catrice, Plum Perfect van Essence, en Sweets for my Sweets van Catrice zijn. Oja, en Choose me! van Essence, dat is één van mijn favorieten.
Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet hebt weg gegooit?
Bij een aantal van die french manicure lakjes, die uit zo'n set komen. Die gebruik ik nooit en ze zijn ook gewoon slecht!

Gebruik je een basecoat?
Ja, sinds kort wel. Heel soms vergeet ik 'm nog, maar ik gebruik in principe altijd de basecoat van Essence.

Gebruik je een Topcoat?
Jep! Ik gebruik het liefst mijn INM Out the Door topcoat.

Werk je liever met stempels of uit de losse hand met nailart?
Ik ben totaal niet goed in nail-art. Ik heb nog nooit met stempels gewerkt, schiet me nu te binnen. Dus: uit de losse hand!

Hou je van shimmers/glitters of liever een creme finish?
Ik vind nagellak met een crème finish het fijnst. Dat brengt het makkelijkst aan en gaat er ook weer het makkelijkst af. Maar ik moet zeggen dat ik nagellak met shimmer of glitter ook erg mooi vind en ook graag gebruik!

Voel je je kaal zonder nagellak?
Ja, absoluut! Mensen die me vaak zien weten dat ik eigenlijk altijd nagellak op heb. Ik draag mijn nagellak meestal 3 dagen en dan haal ik het eraf. Dan doe ik meteen weer een ander kleurtje op!

Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Deze vind ik leuk om te beantwoorden: NUL! Goed, hè?! Ik heb een no-beauty-buy ingesteld voor mezelf. Tot nu toe gaat het goed, en ik heb dus nog geen nagellak gekocht deze week.

De meiden die ik tag: Jody, Paola, Chantal, Charile & Carmelita, Manon & My Huong.

Adverteerdirect