06-11-2011

My Favourite Music Of The Moment


Don’t we all love music? Als ik thuis ben heb ik eigenlijk altijd muziek aan. Ik heb een moeilijk te omschrijven muzieksmaak – ik vind veel leuk, maar ik vind ook veel niet leuk. Ik heb dan ook geen favoriet genre waar ik graag naar luister. Ik heb nooit één liedje dat ik helemaal grijs draai, maar wel altijd een paar nummers die ik leuk vind. Na een tijdje ben ik ze dan weer even zat en komen er weer andere liedjes voor in de plaats. Kijk verder om te zien welke liedjes ik op ’t moment graag luister!Gers Pardoel, jullie kennen ‘m waarschijnlijk bijna allemaal wel van het aanstekelijke ‘Ik neem je mee-ee-ee-ee-eeeeh’. Morgen Ben Ik Rijk is een heerlijk nummer, maar deze vind ik nog leuker. Ik hou van zijn stem, van de beat en van deze tekst.

Een lied dat ik leerde kennen door Jamilla,mijn beste vriendinnetje. Het is van Jasmine Ash, een – volgens mij – vrij onbekende zangeres. I Wished For You vind ik een vrolijk liedje, en deze zet ik dan ook graag aan tijdens het opmaken, kamer opruimen, aankleden etc.

Dit nummer is echt voor mij gemaakt – oké, grapje, hij is natuurlijk voor Beyoncé gemaakt, maar ik vind ‘m GEWELDIG! Beyonce’s video’s schieten als  paddenstoelen in de herfst uit de grond, de meeste vind ik ook niet bijzonder, maar Love On Top heeft mijn hart gestolen. Die 90’s sound, ik ben er gek op! De outfits, het dansje, de melodie… Dit is dus wel een liedje die ik echt helemaal grijsdraai, elke dag weer, inclusief hyperactief dansen en springen op bed.

Een tijdje terug, bij de auditierondes van So You Think You Can Dance, hoorde ik dit lied voor het eerst. Ik was er helemaal weg van, maar wist niet hoe het lied heette en kon het nergens vinden! Uiteindelijk las ik het ergens op een blog, en blijf ik Skinny Love van Birdy luisteren. Echt een heerlijk rustig, emotioneel nummer.

Ik vond de zangeres (Birdy) van Skinny Love zo goed, dat ik meer liedjes van haar ging opzoeken. Ik kwam toen Shelter tegen, wederom een rustig lied. Prachtig! Hier kan ik echt de hele avond lang naar luisteren.


Lucky Fonz III leerde ik kennen dankzij het nummer Diana van Kempi, waar hij ook in zingt. Dit lied vind ik zó leuk en de tekst vind ik ook geniaal. Ik vind de clip ook zo aandoenlijk! Jullie moeten Jongens alleen al voor de clip even bekijken, het is zo’n sneu verhaaltje, haha.


Bonfires hoorde ik een tijdje geleden in een video van Michelle Phan. Ik vond het zo’n vrolijk nummer, dat ik hem op ging zoeken. Het is van de band Rosie And Me. Dit is echt een nummer om te luisteren tijdens het fietsen, of ook weer voor tijdens het opruimen. Ik ben er gek op!


Als laatst een vrij bekend liedje, Us van Regina Spektor. Door de film 500 Days Of Summer ben ik weer helemaal into dit lied en luister ik ‘m weer volop. De melodie vind ik erg leuk en origineel, en de stem van Regina Spektor vind ik ook erg prettig om naar te luisteren.
Dat waren de liedjes die ik op dit moment het meest luister! Wat zijn jullie favoriete liedjes at the moment? Laat het me weten bij de comments, ik vind het altijd leuk om weer nieuwe liedjes te ontdekken!

Adverteerdirect