23-11-2011

NOTD: OPI Stranger Tides


Nog altijd ben ik ontzettend blij met mijn set mini’s van de Pirates Of The Caribbean collectie van OPI, van inmiddels alweer een paar maandjes terug. De mooiste kleur van de vier mini’s vind ik Stranger Tides, een heel bijzonder licht zeegroen kleurtje. Ik pakte ‘m er weer eens bij en besloot dit prachtige lakje weer eens op te doen.

Zoals ik al zei, is dit een bijzondere nagellak. De kleur is lastig te omschrijven, maar ik doe toch een poging: lichtgroen/grijs, en in fel licht zul je er ook mintgroen in zien. De kleur doet me een beetje denken aan een vieze zee. Niet een helderblauwe zee waar de zon op schijnt, maar een zee met veel zeewier en zand. Dit klinkt gek, maar ik hoop dat iemand me begrijpt, haha.

Met flits
Mijn Stranger Tides is een mini en bevat dan ook maar 3,75 ml. Op zich niet erg, want ik heb nog nooit van mijn leven een potje nagellak opgemaakt, maar het lakt wel wat lastig doordat je het flesje op een andere manier vast moet houden.


Deze nagellak dekt binnen twee laagjes, wat niet altijd vanzelfsprekend is bij zo’n licht kleurtje. Op één nagel had ik wel erg dun gelakt, daar heb ik vervolgens nog een heel dun derde laagje aan toegevoegd.


Het gekke plekje in de nagel van mijn middelvinger komt overigens niet door mijn laktalent, maar door mijn vreselijke klunzigheid wat betreft scheermesjes tijdens het scheren van mijn benen.

Yes, ik ben weer helemaal opnieuw blij met Stranger Tides! Wat is het toch een bijzondere, prachtige nagellak. Voor zover ik weet is deze helaas niet meer te krijgen in de winkel, maar misschien zou je op Ebay een poging kunnen wagen.

Wat vinden jullie van zulke aparte kleuren nagellak? Zou jij dit leuk vinden om te dragen, of houd je het liever bij rood of roze?

Adverteerdirect