11-02-2012

China Glaze Electropop - Nagellakswatches


Mijn nagellakcollectie is binnen een jaar of twee ontzettend gegroeid, maar nog nooit had ik een nagellak van China Glaze gekocht. Toen ik wat foto's van de Electropop collectie zag, kon ik me niet inhouden en bestelde ik vijf nagellakken van deze mooie lentecollectie.


De Electropop collectie van China Glaze bestaat uit twaalf lakken, die stuk voor stuk lekker fel zijn. Ze knallen van je nagels! De vijf lakken die ik bestelde zijn geheel creamy en dekken allemaal met twee laagjes.

 

Aquadelic Pool is een prachtige aquablauwe kleur die mij doet denken aan een mooie, blauwe zee zoals je die in de zomer in warme landen kunt vinden.Een kleur zoals Gaga for Green had ik nog niet in mijn bezit. Het is een grasgroene nagellak, die behoorlijk opvalt, maar niet fluoriserend is.Gothic Lolita is de donkerste kleur uit de collectie, maar zeker niet onopvallend! Het is een paarse nagellak met blauwe ondertoon. Er zit een héle fijne shimmer in, maar die is bijna niet zichtbaar.Sweet Hook is een pastelkleurige, lichte lilatint die me meteen doet denken aan de lente. Ook bevat de kleur een beetje roze, wat de kleur wat zoeter maakt.Dance Baby is een typische Lotte-kleur. Roze, roze, roze! Dance Baby is een lichte, pastelkleurige, barbieroze nagellak waar ik dol op ben. Zulke kleurtjes draag ik heel graag!

De vijf lakjes die ik heb van de Electropop collectie lakken allemaal prettig. Ze dekken in één laag eigenlijk al bijna 100%, maar ik vind het altijd fijn om het net iets egaler te maken door een tweede laagje aan te brengen. Ik ben van pastelkleurige nagellak gewend dat ze streperig lakken, maar dat is bij deze nagellak van China Glaze niet het geval. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit! Ook de droogtijd bevalt me goed, ze zijn binnen een paar minuten droog, al moet je dan nog wel een beetje uitkijken voor deukjes.

De China Glaze Electropop collectie is onder andere bij de webshop van Enchantra te koop voor €6,95 per stuk.

Wat vind jij van zulke felle nagellak? En heb jij al nagellak gekocht uit lentecollecties?

Adverteerdirect