16-04-2012

Catrice Ultimate Colour Lipstick in The Nuder The Better en Pinkadilly Circus


Hoewel ik het nog altijd jammer vind dat de Absolute Moisture lipsticks van Catrice niet meer bestaan, zijn de Ultimate Colour lipsticks ook best fijn. Tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat heb ik twee lipsticks uit deze lijn van Catrice gekocht, nadat ik positieve berichten op internet las over deze kleuren. Ik ging voor The Nuder The Better en Pinkadilly Circus.

De lipsticks van de Ultimate Colour lijn van Catrice komen in mooie, zwarte hulzen. Geen tierelantijntjes verder, alleen het logo van Catrice is subtiel zichtbaar. Ook de binnenkant van de hulzen zijn zwart en bevatten verder geen details. Op de lipstick zelf staat wederom het logo van Catrice gedrukt, wat ik dan weer wel een speciaal detail vind.Sinds een tijdje draag ik wat vaker neutrale kleurtjes op mijn lippen, in plaats van altijd maar rood of roze. Laatst kocht ik al Be Natural van Catrice en ik draag deze zo vaak dat ik nog wel een andere nudekleurige lipstick wilde. The Nuder The Better is net wat meer roze dan Be Natural en is een echte my lips but better kleur.

De kleur dekt perfect, je hoeft niet lang te blijven smeren voor het effect op bovenstaande foto's. De lipstick is heel romig en verspreidt zich makkelijk. De romige substantie zorgt voor een prettig gevoel op de lippen; de lippenstift is totaal niet uitdrogend en voelt juist verzorgend aan. Wel gaat The Nuder The Better licht in de lijntjes van je lippen zitten, maar dat zie je eigenlijk alleen van heel dichtbij.Pinkadilly Circus is weer zo'n typische roze kleur die ik graag draag. Lekker fel en opvallend, maar niet barbie- of neonroze. Deze kleur doet me denken aan mijn all time favourite lippenstift die ik inmiddels niet meer durf te gebruiken, omdat 'ie niet meer te krijgen is: Spicy Coral van de Absolute Moisture lijn van Catrice. Dit is een goede vervanger daarvoor, al is deze nét iets feller.

Ook Pinkadilly Circus is geweldig gepigmenteerd, net als The Nuder The Better. De lippenstift is weer heel romig en voelt prettig aan op de mond. Pinkadilly Circus gaat niet in de lijntje zitten en blijft netjes op haar plek.
 
Conclusie 
 
Alle lipsticks uit de Ultimate Colour lijn van Catrice hebben een heerlijke, subtiele geur. Ze ruiken lekker fruitig en een beetje zoet, maar niet te overheersend. Ik heb gemerkt dat de lipsticks lang blijven zitten, ondanks dat ze zo romig zijn. Wanneer je na het aanbrengen van de lippenstift afhapt op een tissue en daarna nog een laagje aanbrengt, zal de lipstick een beetje stainen en dus langer op haar plek blijven. Op die manier hoef je je ook niet druk te maken om het eten en drinken!De Ultimate Colour lipsticks kosten maar €3,99 en zijn kwalitatief gezien erg goed, ik kan ze jullie allemaal aanraden! Ze hebben ook verschillende kleuren en finishes, er zit voor ieder wel iets moois tussen.

Welke Ultimate Colour lipsticks van Catrice heb jij in je bezit?

Adverteerdirect