21-06-2011

Mijn blush, bronzer en highlighter stash! Juni 2011

Eerder liet ik jullie al mijn nagellakstash en mijn lipproductenstash zien, vandaag is de beurt aan de blushes, bronzers en highlighters! Ik ben gék op blush en highlighter, en sinds een tijdje draag ik ook graag bronzer.In dit laadje zitten mijn blushes, bronzers en highlighters. Je ziet ook twee grote paletten (van héél vroeger), maar die hebben niks met dit artikel te maken. Mijn laadje zit nu aardig vol, zoals je kunt zien!
Als eerste laat ik jullie mijn bronzers zien. Links zie je een creambronzer van de Fancy, van een paar jaar geleden. Deze heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt, maar ik kan gewoon nooit iets weggooien, haha. In het midden zie je de welbekende bronzer van de HEMA Jip & Janneke collectie, hele mooie bronzer met lichte shimmer. Helemaal rechts zien jullie mijn NYC Colorwheel, die ik gebruik om te contouren. De foto van de swatches is in dezelfde volgorde als op de andere foto: links Fancy, midden HEMA, rechts NYC.


Dan nu de highlighters. Ik vind highlighter een heel fijn product, het maakt je look vaak echt af. Ik gebruik het vooral op mijn jukbeenderen, heel lichtjes op mijn neusbrug, bij mijn binnenste ooghoeken en soms wat onder de wenkbrauw. Helemaal links zie je een highlighter van Essence met verschillende kleurtjes. Daarnaast zie je een vloeibare highlighter van de HEMA, en helemaal rechts de highlighter van de Enter Wonderland collectie van Catrice. Onderaan zie je een vloeibare highlighter van ELF.


Op de foto hierboven zie je swatches van de verschillende kleurtjes in de highlighter van Essence. De meest rechtse swatch is van alle kleurtjes bij elkaar.


Links: Catrice Enter Wonderland highlighter (roze met gouden shimmer)
Midden: HEMA vloeibare highlighter (ook roze met gouden shimmer)
Rechts: ELF vloeibare highlighter (mooie witte/zilveren shimmer)


Dan komen we nu aan bij toch wel mijn favoriete product van dit stashartikel: de blushes. Dit zijn de losse blushes die ik heb. De twee linker blushes zijn van ELF, die daarnaast is van Jafra en helemaal rechts zie je mijn NYC colorwheel. De linker blush op de tweede rij is van Catrice, in het midden zie je een blush van ELF, en die twee helemaal rechts zijn van Bourjois. Links onderaan zie je een blush van H&M.


De linker blush is Tickled Pink van ELF, de middelste blush is Candid Coral van ELF, en de rechter blush is Innocence van ELF. Tickled Pink en Candid Coral gebruik ik erg vaak.


Hierboven zie je mijn twee blushes van Bourjois (die echt heel lekker ruiken!). De linker heet Lilas D'Or en de rechter heet Rose Coup De Foudre. Allebei bevatten ze een mooie gouden shimmer.


Helemaal links zie je Tea Rose van Jafra, als tweede zie je Dazzling Peach van de H&M, als derde zie je Coral Sand van Catrice, en als laatste zie je Pink Cheek Glow van NYC.

Ook heb ik nog een blushpalette van Zoeva, die ik al in een eerder artikel heb laten zien met foto's en swatches.

Dit was het alweer, mijn bronzer-highlighter-blush-stash! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Wat is jullie favoriete bronzer, highlighter en blush?

Adverteerdirect